HİCRAN

1.1K 16 0
                                    

TANITIM

Ve bir ses yükseldi veda hutbesinden kadınlar size Allah'ın emanetidir.Daha önce susturulup satılan, tecavüze uğrayan, hapsedilen, kaçırılan, şiddete maruz kalan kadınlar için yazılmış bu hikayede ne yazık ki mutlu son yok. Çünkü biz kadınlar mutlu sonları kendi elleriyle yazanlarız.Şehrazat, Hicran ve İnci'nin hikayesi. Üç kadın farklı coğrafyalarda doğup büyümüştü. Üç kadın da yüreğinde ki ateşle acı çekmişti.Evlat hasreti çeken Şehrazat,İstemediği bir adamla evlendirilip kuma giden Hicran,Sevdiği adamı başka bir kadınla paylaşmak zorunda bırakılan İnci.

***

Alaz Ateş Nevşehir'in ileri gelen ailelerinin başındaydı. Babasını kaybetmesiyle bey olmuş adına yakışık bir kızla evlenmesi için annesi ve etrafındakilerden baskıya uğramıştı. İnci'yle evlenmesinin tek sebebi buydu işte. İnci ise sevdiği adamı sabırla beş yıl beklemişti. Onun bir gün ona döneceğine emindi, beklediği gün geldiğinde ise sevdiği adamın elinde başka bir kadının elini görmüştü. Hicran onu zorla kaçıran adamla evlenmek zorunda bırakılmıştı, ona yalanlar söyleyen adamın bir eşi daha olduğunu öğrendiğinde her şey için çok geçti.

*-*

Çookk beklenen Hicran tanıtımıyla artık karşınızda :) Yeni başlayacağım hikayenin ana karakteri Uraz bey Boran ağanın kuzeni ve bu hikaye bir kuma hikayesinden çok daha fazlası :) HİCRAN'I PROFİLİMDEN BULUP KÜTÜPHANENİZE EKLEYEBİLİRSİNİZ, KEYİFLİ OKUMALAR :)

SEN BENİMSİN (RAFLARDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin