They're already talking about us.

1K 68 29
                                    

JAI POV.

De dag erna kreun ik als ik wakker wordt. De pijn aan mijn oog is ondragelijk. Ik stap uit mijn bed en loop naar beneden. "JAI?! Wat is er met je oog gebeurd?!" Schreeuwt mijn moeder. "Ik ging vannacht naar de wc en toen liep ik tegen de deur van mijn kast aan, die had ik per ongeluk open laten staan. Is het blauw?" Lieg ik. Mijn moeder knikt. "Jai, je had het even moeten koelen!" Zegt mijn moeder daarna geïrriteerd. "Nja, het was toch wel blauw geworden. Heb je een aspirientje voor me?" Vraag ik. Mijn moeder knikt en pakt een aspirientje. Ik neem hem in en ga weer naar boven om me aan te kleden.

Luna POV.

Als ik 's ochtends wakker wordt en mijn telefoon pak, zie ik dat ik een berichtje van Samuel heb. Ik open hem snel en glimlach.

S: morning princess 💕

Ik typ snel een berichtje terug en ga mijn bed uit. Ik kleed me aan en pak mijn tas in. Dan doe ik mijn haar en make-up. Als ik klaar ben eet en drink ik en ga dan naar school.

-

Ik open mijn kluis en stop mijn boeken erin. "Hey." Hoor ik een stem. Ik kijk op en zie Jai staan. Rondom zijn linker oog is zijn huid he-le-maal blauw. "Wat is er met je oog gebeurd?" Zeg ik verward. "Uhm lang verhaal maar ik vroeg me af of ik misschien je foundation mag lenen als je die bij je hebt?" Zegt Jai zacht. Hij kijkt naar de grond en went zijn gezicht iedere keer af als er iemand langs loopt. "Uh ja tuurlijk, wacht loop mee. Ik help je wel." Zeg ik. Jai knikt en ik doe mijn kluis dicht.

We lopen naar de wc's. "Ik ga echt niet de meisjes wc in." Zeg Jai met een dreigende stem. "Dat is jammer voor je want j-" voor ik mijn zin af kan maken sta ik in de jongens toiletten. "Gadver." Zeg ik. Jai trekt me een toilet hokje in en doet de deur op slot. "Als iemand ons heeft gezien gaat diegene echt verkeerde dingen denken.." Mompel ik en ik hoor Jai zachtjes lachen. "Oke, we moeten opschieten. Ik wil niet te laat komen voor mijn les." Zeg ik. Ik pak mijn standaard make-up spullen die ik altijd in mijn tas heb voor noodgevallen. Ik duw Jai op de wc en doe mijn foundation open. Ik smeer wat op Jai's gezicht en rondom zijn oog. Als ik het uitsmeer sist Jai.

"Sorry." Zeg ik zachtjes. "Zeg maar als het pijn doet." Ik smeer voorzichtig verder. "Maar." Zegt Jai. "Wat?" Zeg ik verward en ik kijk hem aan. "Maar." Herhaalt Jai. "What the fuck?" Zeg ik. "Jij zei 'zeg maar als het pijn doet' dus ik zeg 'maar' snap je?" zegt Jai. Ik schiet in de lach. Jai grijnst en ik schud mijn hoofd. "Je begreep heus wel wat ik bedoelde." Zeg ik. Jai haalt zijn schouders op. Ik smeer nog even verder en pak dan mijn poeder. Snel poeder ik zijn gezicht en kijk hem dan aan. "Het ziet er een beetje vaag uit want we hebben niet dezelfde huidskleur. Verder zie je het blauwe ook nog een beetje maar wel minder." Zeg ik. Jai knikt en pakt zijn telefoon. Hij kijkt in zijn camera hoe hij er uit ziet. Dan draait hij om, slaat zijn arm om me heen en trekt me naar hem toe. Snel maakt hij een foto. Ik lach. "Nou, daar sta ik vast heel mooi op." Zeg ik. "Nieuwe maken dan?" Zegt Jai. Ik knik en we maken een nieuwe. "Die is wel leuk!" Zeg ik. "Geef je nummer, dan stuur ik hem naar je." Ik knik en geef mijn nummer.

Jai POV.

Als Luna me heeft opgemaakt bekijk ik mezelf in de camera van mijn telefoon. Dan kom ik op een goed idee. Ik maak een foto met Luna en ze kijkt me raar aan. "Nou, daar sta ik vast heel mooi op." Zegt ze droog. Ik grinnik. "Nieuwe maken dan?" Ze knikt en we maken een nieuwe. "Die is wel leuk!" Zegt ze. "Geef je nummer, dan stuur ik hem naar je." Zeg ik. Ze geeft me haar nummer en ik glimlach zachtjes. Slim gedaan Jai.

Ik kijk Luna aan. Ze heeft hele blauwe ogen, het lijkt alsof je in de zee kijkt. Ik glimlach zachtjes en ze glimlacht terug. Ik voel me raar. Heel blij en vrolijk, en... geliefd.

High School. {J.W.}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu