PART 5.

4.2K 81 10
                                    

O ne to je Louis. Zadnji put sam ga vidjela prije 7 mjeseci. 
,,Opet se susrećemo,ovaj put me ne možeš pobjediti" rekao je te mi s približio te počeo filozofirati o Zaynu itd..
Sergej P.O.V
O jebote. Čitav dan ja i Tom je tražimo a nigdje nje. Već sam se zabrinuo. Ta mala mi se tako uvukla pod kožu, za kratko vrijeme. Našao sam njen telefon i vidio poruku. Znao sam od koga je. Louis nema ko drugi. ,, Tom,našao sam nešto dođi brzo" pokazao sam mu poruku na što smo obojica isto pomislili. ,,Ulazi u auto i sjedaj na mjesto suvozača. Znam gdje je" rekao je i bio je u pravu brzo smo stigli ispred trkaće dvorane i počeki tražiti.
Sara P.O.V
Oči su mi bile polu zatvorene od udaraca koje sam dobila od Louisa.
-Flashback-
Brbljao je o Sergeju i odjednom me nabio pesnicom,čini mi  se svom snagom. Pala sam na pod a on je nastavio. ,,Kurvo, ovo ti je za ono što si me ponizila pred svima" rekao je i nastavio udarati. Ne mogu da gledam. Odjednom me je pritisnuo nogom i jako kočenje auta se začulo pred dvoranom.
-End Flashback-

Čula sam Sergejovo psovanje  i naglo otvaranje vrata. Začuo se pucanj. O ne ne ne samo da nije ono što mislim da je. Na vratima je stajao Tom s pištoljem u ruci dok je Sergej trčao prema meni i podigao me u sjedeći položaj. Tom je prišao Louisu i počeo ga udarati nogama jer ga je prethodno ranio u nogu. Počelo mi se vrtoglavati i ništa nisam vidila niti čula. Oči su mi se naglo zatvorile i ....

,,Posvojitelj"Where stories live. Discover now