24. Bloody Night 1/2

324 28 3
                                    

Pohled Nikoho 

 Kapky deště se spouštěly na noční LA a chladný vítr zaháněl každého, kdo se zde potácel, někam dovnitř. Jedna z těhle lidí byla i plavovlasá drobonká servírka z nočního baru. Zrovna spěchala do práce, jelikož už měla nějaké to zpoždění. Nohy se jí třásli protože vše, co je krylo, byly jen tmavé silonky a kraťounká sukně jenž patřila k pracovnímu oblečku. K tomu ještě patřila tiťerná košile, která plně zvýrazňovala její bujné poprsí.

Nesnášela tuhle práci, ale přece jenom tahle práce byla dobře placená a ona ty peníze potřebovala.

Zrovna, když přeházela ulici, která byla temnější než samotná temnota, povšimla si mladíka postávajícího opodál. Zrovna kouřil zřejmě cigaretu, ale po bližším prozkoumání by člověk zjistil, že je to tráva. Jeho svalnaté tělo bylo opřené o jakousi starou budovu, avšak do tváře mu vidět nebylo.

Když zahlédlu onu dívku, rozešel se směrem k ní. Ona se bála, proto přidala do kroku, přičemž se co chvíli ohlížela za sebe. Najednou jakoby zmizel, nikdy nebyl. To ji však vyděsilo ještě víc. Rychlost zvýšila 3 na 6 a celá zadýchaná mířila k baru asi 10metrů před ní.

Když už byla těsně  u dveří, něco nebo spíš někdo ji natiskl na zeď. Silnou ruku ji ovinul okolo krku, aby se dívka nemohla bránit, aby byla bezbraná. K ústum ji přiložil vlhký kapesník, který způsobil, že se dívčiny víčka padla dolů.

***

Místností se rozezní težké kroky muže, jenž je celý nervózní z celé této situace. Dívka se neprobouzí,což je divné, vždy´T tam toho tolik nedal, mělo jí to jenom uspat, honí se mu hlavou.

Liam přiloží prst na dívčinou zápěstí, aby zjistil, zdali je ještě na živu. Puls byl nepravidelný, ale byl tam.

Počkal ještě pět minut a když se dívka stále neprobouzel, nevydržel to a vzal nejblížší nůž. Nasměřoval ostrý nůž s pěticenrimetrovou čepelí na její srdce a bodnul, pak zase a zase.

Bodal do jejího srdce s neskutečnou přesností a bezcitností. Celá tahle scéna byla jak s horory. Všechno bylo potřísněno krví.

Liam najednou přestal. Zastavil se,jakoby se zastavil čas. Jeho smích naplil celou místnost. Nebyl to smích, jako když se směješ nějakému potrhlému vtipu, byl to smích blázna, jenž nezná hranice.

Nůž odhodil někam do koutu za sebou a nalezl si nad už teď mrtvou dívku. Táhl ji patřísňenou sukni a tenká tanga. Sobě stáhl kalhoty i s trenkami a naváhal ani chvíli a do chlaného těla vniknul. Bez přemýšlení začal tvrdě přirážet. V hlavě se mu promítal večer z Paříže a hned si představil, jak pod ním leží Anna.

Ani si to neuvědomil a udělal se. Vystoupil těla a začal uklízet. Tohle ještě bude dlouhá noc,prolétlomu myslí.

Je to rozdělené na dva díly, jelikož to bude asi hodně nechutný a já vám to chci radši servírovat v menších dávkách, takže se za délku omlouvám.

Zbytek čekejte buď v čvrtek večer a nebo v pátek večer, ještě uvidím.Podle toho jak se mi bude dařit.

Omlouvám se, že jsem udělala z Liama nekrofila, ale aspoń jsme to trochu okořenila :)

Chci MOC poděkovat za 5 tisíc přečtení, je to prostě neuvěřitelný, opravdu.

Chtěla bych vám za to opravdu poděkovat a slova podle mě nestačí, takže, co si tak představujete jako odměnu. Nějakou jednodílovku nebo něco jinýho, pište co by jste si přáli :3

Děkuju Vik za to, že je tu se mnu tak dlouho, za její podporu no,prostě za vše.Vím, že jsem ti to už psala ale já musela znovu. Proto ti dám další věnování, i když nevím kolikátý, ale ty si to zasloužíš. 

Lidi přečtěte si od ni (@viklet) něco, i když pochybuju, že není snad někdo, kdy by nečetl snad ani jeden z příběhů, co napsala. :3 ♥

A taky děkuju tobě Káťo, to, že komentuješ a to, že tu též jsi :*

Mám otázku, jak může být Madhouse v Mystery a Thriller 2 a třeba Hoppeless až 3, to je blbost ne ? dokonce dva dny po sobě bylo MH 1, to už fakt nechápu :D :/

Love you all and thank you for everything ♥

Greatest evil ( Liam Payne CZ )Kde žijí příběhy. Začni objevovat