41

4.6K 270 61
                                    

n e g y v e n e g y e d i k f e j e z e t

Tökéletes voltál

A többi utas legnagyobb örömére szinte a leghangosabb társaságként hagytuk el a repteret - szerintem kész megváltás volt nekik, mikor beültünk Kyrre kocsijába, és elhajtottunk az épület elől.

- Gyerekek, én meghalooook - hallottam a hátsó ülésről Justin nyöszörgését, mire elfojtott nevetéssel fordultam hátra.

Komolyan, még ez is hiányzott.

- Mi a kínod, Jesso? - kérdezte tőle a mellette ülő Sandro.

- Nincs kedvünk ma este inni egy kicsit? A jetlag kikészít - vetette fel az ötletet.

- Idétlen - masszírozta a homlokát Madison sóhajtva. Te jó ég, tényleg. Hogy is bírt ki velük tíz órát a repülőn? - És az jobb lesz, hogy összehányod magad?

- Olyan csak egyszer volt - kérte ki magának azonnal, de valószínűleg ezt még ő sem gondolta át rendesen. Látszott rajta, hogy elgondolkodik, majd kijavította magát: - Oké, talán kicsit többször - magyarázta.

- Én benne vagyok - közölte Myles.

- Adlak - emelte fel az egyik kezét Sandro, míg a másikkal valamit pötyögött a telefonján.

- A házaspár ott elől mit mond? - hallottam Justin szórakozott hangját.

- És én? - akadt ki Madison.

- Ugyan, Mads. Mindenki tudja, hogy te is ugyanúgy a..

- Jó, kuss - szakította félbe a lány a menedzsert, mire mindannyian elröhögtük magunkat.

- Felőlem.. - kezdett bele Kyrre, figyelmen kívül hagyva Justin beszólását, miután elcsendesedtünk. - De akkor gyorsan döntsétek el, mert most még vissza tudok menni a REMA-hoz - tette hozzá.

- Yasmin? - nézett rám Sandro.

- Nem hiszem, hogy sokat érne, ha azt mondanám, nagyon nincs kedvem, szóval.. - vontam vállat tehetetlenül.

- Ne már, Rapunzel, jó lesz! Nem is értem, hogy bírtad egy hónapig egy ilyen élettelen emberrel, mint Kyrre - közölte Justin.

- Baba, mesélj csak arról nyugodtan, hogy nem nagyon volt időnk unatkozni - fordult felém Kyrre egy pillanatra Kyrre, ajkai pedig széles vigyorra húzódtak.

- Akkora egy barom vagy! - tátottam el a számat döbbenten, és a vállára csaptam. Kyrre-vel együtt a másik három fiú is elkezdett röhögni, szarabbnál szarabb beszólásokkal dobálózva, én pedig csak összenéztem Madisonnal amolyan Ehh. Tipikus. stílusban.

...

Szóval, a dolog vége az lett, hogy a REMA-ban kötöttünk ki. Iszonyatosan örültem, hogy nem rohantak le minket az emberek - mondjuk így is láttam két lányt, akik videóznak minket, de mindegy. A fiúk, milyen meglepő, azonnal az alkoholos részleget támadták le, és mivel még a kocsiban kitalálták, hogy tequilázni akarnak, Madison meg én elmentünk lime-ot keresni, amit szerencsére hamar megtaláltunk.

- Amúgy - törtem meg a csendet köztünk, miközben a zöld gyümölcsnek leszabtam egy zacskót. - Mi van veled meg Justinnal? - kérdeztem meg azt, ami már elég régóta nyomott engem. - Megbántott?

- Dehogyis - vágta rá Madison azonnal egy halvány mosollyal, majd nagyot sóhajtott. - Csak..tudja, hogy szeretem őt. És ő is engem...

BORN TO BE YOURS - kygo ✓Where stories live. Discover now