[01:01]

1.2K 110 24
                                    

|| HARMADIK SZEMÉLY ||

"Jimin, komolyan, kérlek—" Jungkook kérlelte milliomodjára, egész nap követve a kisebbet hogy elmagyarázza a félreértést kettejük között. "Hallgass meg, oké? Amit Taehyung mondott az—"

De persze, ilyen szerencse nincs a világukban.

"Azt mondtam, hogy nem akarok róla beszélni." Jimin udvariasan félbeszakította, kinyitotta az ajtót a Fényképészet tanteremhez és felemelte fejét ahogy Jungkook továbbra is követte mint egy elveszett kiskutya.

Taehyung a szemét forgatta a drámai esemény lezajlása miatt. Ez túl sokáig ment az elmúlt pár napban, szerinte. Kezdett elege lenni belőle.

"Jimin—"

"Jungkook." Megfordulva, Jimin megállt a csoport fiú előtt, szembenézve a fekete hajúval. "Azt mondtam elég, ne beszélj velem erről."

"Igen, hallottad a cukorfalatot." Byunkae felszólalt anélkül hogy bárki is kérte volna, kezét a szőke fenekénél pihentette. "Látom megint a rövid pulcsid és a neccharisnyádat vetted fel, szép."

"Hé!" Ahogy bárki más is tette volna, Jimin arca megrándult a kéretlen érintésre, a másiktól arrébb ugrott és ösztönösen Jungkook felé ment.

"Kurvára ne érj hozzá." A fiatalabb mondta, erősen bámulva a férfit akit már ki kellett volna rúgni, amiért már többször is hozzányúlt több diákhoz is.

Undorító.

"Ez rád is vonatkozik.." Jimin suttogta magának legyőzötten, levette magáról Jungkook kezét, mely a vállán pihent, és lehuppant a székébe.

Várhatóan, Jungkook mellé ült le, végignézett a remegő szőkén mielőtt lebiggyesztette az ajkát. "Fázol."

Igen, kétség nélkül.

Jimin csak meggyőzte magát hogy hé, Taehyungnak igaza van. Ő egy kurva. Valószínűleg megint úgy is kéne öltöznie.

Még akkor is ha kint egy fok van.

(Rossz.. oh milyen rossz.)

"N-nem nem fázok." Annyira tiltakozott, hogy bizonyította a kijelentésének ellentétét.

Egy mosollyal a fején Jungkook megrázta a fejét, levette bőrdzsekijét és a másik vállára helyezte. Ezután még nagyobb mosoly volt arcán.

"Nem kell a sajnálatod.."

"Igazad van, nem kell neked." A fiatalabb mondta, hüvelykujjával levett egy szempillát Jimin arcáról. "Ezért nem sajnállak téged, egyszerűen csak törődök veled."

Ahogy mindig is tette.

Még egyszer a szemét forgatva Taehyung az óra megmaradt részében figyelemmel követte őket.

R

osszallóan nézte, ahogy Jungkook annyira próbálja rávenni Jimint, hogy beszéljen vele, és mégis valamiért nem adta fel makacsságát. Nézzük meddig fog tartani, mielőtt valamelyikőjük megtörik.

Nőies || Jikook ✔️Where stories live. Discover now