Capitolul 8.

7.7K 364 12
                                    


La dracu cu tine, Black!

  Aud alarma cum sună și tot ce pot să fac e să-mi blestem restul zilelor și să mormăi obosită. Ceasul indică ora 9, ceea ce înseamnă că în scurt timp trebuie să fiu la garaj, deși e ultimul lucru pe care mi-l doresc.

   –Oprește drăcovenia aia! Bolborosește Xander pe jumătate adormit și mă întind spre telefon să opresc alarma.

   Un duș rece mai târziu, reușisem să mă mai trezesc la viață. M-am aranjat puțin încât să nu arăt ca o mumie umblătoare, trăgând pe mine o preche de blugi cu imprimeu army și un maieu alb, căruia i-am făcut un nod de-asupra buricului. Mi-am prins părul într-o coadă și am folosit concealer pentru a-mi acoperii cearcănele.

   Uitându-mă în frigider, am înjurat în barbă văzând că singurul lucru pe care-l mai aveam era doar o doză de energizant. A venit vremea să mergem la cumpărături, deși mă înșel să cred că Xander ar fi genul care se plimbă prin magazinele alimentare. El mai mult îmi fură mie mâncarea.

   Râd de imaginea cu Xander plimbându-se cu un coș de cumpărături printre raioane și desfac doza de energizant, chiar dacă știam că nu era o idee bună să-l consum pe stomacul gol. Așezând energizantul pe noptiera de lângă, mă uitam prin jur după pachetul de țigări. Oftând exasperată că nu-l găseam, m-am hotărât să iau una din pachetul lui Xander, dacă tot avea de gând să-mi fure mâncarea.

   Marlboro Blue. Nu erau tocmai preferatele mele, dar trebuie să mă mulțumesc cu ce am.

   –De ce nu dormi? Tresar speriată la auzul vocii groase a lui Xander.

   –Am treabă la garaj, ai uitat?

   Fără să mai spună ceva, se ridică din pat, dezmorțindu-și mușchii, în timp ce-și croia drum spre baie.

   După circa 10 minute iese și se duce direct la frigider. Înghit în sec când observ că nu poartă decât o pereche de pantaloni de trening gri, ce-i stau lăsați în jos pe talie, acel V ieșind în evidență. Iar acum că stau să mă gândesc la asta, Xander nu arată rău. La naiba, nu arăta rău deloc!

   Am mai întâlnit băieți frumoși, dar Xander...oh, Xander îi întrece cu siguranță! Deși greșesc când îl compar pe Xander cu un băiat, deoarece trecuse de mult de acea categorie. Era un bărbat în toată regula, unul foarte atrăgător. Ochii săi albaștri electrizanți te puteau vrăjii în două secunde, făcându-te să te desprinzi de realitate. Am început să capăt deja o slăbiciune pentru mulțimea de tatuaje ce-i acopereau corpul în întregime. Și cu siguranță, mușchii aceia te fac să-ți pierzi mințile, iar părul său negru și mătăsos ce stă dat pe spate într-un mod neglijent, mă face să mă gândesc numai la lucruri neortodoxe.

   Ai face un pact cu diavolul doar pentru a gusta o bucățică din Alexander Black, deși ceva îmi spune că el însuși e diavolul!

   –Te holbezi, pisicuțo!

   Îmi atrage atenția și la dracu dacă nu o făceam, dar nu am de gând să-i hrănesc orgoliul și mai mult decât am făcut-o deja.

   –Ba nu! Mint și-mi întorc privirea spre fereastră.

   –Starr, să fim serioși, știu și eu că arăt bine, n-ai cum să negi asta! Râde și-și aprinde o țigara.

   Nu mai stau pe gânduri și pun mâna pe primul obiect care-mi cade la îndemână, lovindu-l direct în față cu o pernă.

   –Vorbești prea mult, Black!

   –Așa deci? Întreabă, stingându-și țigara în scrumiera de pe birou, ca mai apoi să se apropie amenințător de mine.

Playing dirty Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum