45

4.5K 273 48
                                    

hi babies !!
csak azért, hogy félreértés ne essék: a könyvben megemlített Mads nem Madison, hanem Mads Songve, Kyrre bátyja. A norvégoknál ez egy anyakönyvezhető férfi név, ez van 🤷🏽‍♀️🙈😅😂 Jó olvasást 💗💗💗💗

all the love, Aida

n e g y v e n ö t ö d i k f e j e z e t

Amíg velem vagy

- Ideges vagy? - törte meg Kyrre a lassan negyed órája tartó csendet. Tekintetem elszakítottam a mellettünk elsuhanónak tűnő havas tájról, és felé fordultam.

- Egy kicsit - ismertem be, mire ő egyik kezével az enyémért nyúlt, hogy ujjainkat összekulcsolja.

- Imádni fognak, nyugi - mosolyodott el halványan. - Végig melletted leszek, Baba, nem lesz baj - folytatta, majd kezemet a szájához húzta és egy apró puszit lehelt a kézfejemre.

Szívemet melegség járta át, ajkaim pedig egy széles mosolyra húzódtak.

- Szeretlek - suttogtam.

- Én is téged, Yasmin.

...

Körülbelül még ugyanúgy negyed óra kellett ahhoz, hogy Bergen külvárosi részébe érjünk, ahol Kyrre újabb tíz-tizenöt perc után leállította a Rovert egy kétszintes téli nyaraló előtt, ahol a földszinten fel voltak kapcsolva a villanyok.

Az út alatt a hó ismét esni kezdett, percről percre egyre jobban, nagy pelyhekben, szóval hiába, hogy lehet nem volt itt semmi egy órával ezelőtt - mikor kiszálltam a magassarkúmban, eléggé kérdéses volt, hogy elesek-e vagy sem.

- Kyrre, hol vagy? - forgolódtam. Amúgy sem látok jól, így, sötétben meg olyan vagyok, mint a vakondok, magyarul szart sem veszek észre.

- Itt, mi a baj? - láttam meg a kocsi másik feléről felém igyekező fiút.

- Semmi, csak add a kezed, nem szeretnék elesni - nyúltam a karjáért, hogy lesimítva rajta ujjaimat összekulcsoljam őket az övéivel.

- Komolyan mondom, te nő... - nevetett Kyrre halkan, hitetlenül. - Gyere ide - mondta, majd ezzel együtt meg sem várta a válaszomat, hanem hozzám lépve egy egyszerű mozdulattal felkapott menyasszonyba.

- Jesszus, Kyrre mit csinálsz!? - akadtam ki, közben pedig automatikusan a nyaka köré kulcsoltam a karjaimat.

- Te nem szeretnél elesni, én meg nem szeretnék Szzilveszter este a sürgősségin kikötni a barátnőm bokatörése miatt. Voltam már ilyenkor ott, de az kicsit később volt és közbejátszott a pia is. Nem volt jó - dünnyögte a végét, mire akarva-akaratlanul is elnevettem magam, és a nyakába temettem az arcom.

- Bolond - kuncogtam, majd mosolyogva egy cuppanós puszit adtam az arcára. - Bevallom, nagyon kényelmes így, de az ajtóban letehetsz ám - tettem hozzá.

- Legszívesebben most az ágyamba tennélek...Vagyis, mi? Bocsi, nem hallottam rendesen mit mondtál - vigyorodott el a végére.

- Haha, nagyon vicces - dünnyögtem a szememet forgatva, de aztán mégis elmosolyodtam, és hagytam, hogy miközben Kyrre az ajtóhoz vezető lépcsőn ment felfelé, rövid csókot nyomjon ajkaimra.

BORN TO BE YOURS - kygo ✓Where stories live. Discover now