49

4.1K 231 46
                                    

n e g y v e n k i l e n c e d i k f e j e z e t

Nincs még egy ilyen

- Elmentek már? - kérdeztem Madset, mikor bejött hozzám a fürdőbe. Épp a hajfestéket bontottam ki.

- El, hála Istennek - fújtatott a lány, majd egy egyszerű mozdulattal felült a márvány mosdópultra, és nekidőlt a falnak. - Jesso annyira az agyamra megy néha.

- Csak odavan érted - érveltem mosolyogva, kezembe véve a fekete ecsetet meg a hajfestékes tubust.

- Én is érte, de tudja, hogy mi a helyzet, és csak azért is csinálja - forgatta a szemeit.

- Fiú, mit vársz tőle? - kuncogtam.

- Igaz - gondolkodott el Madison. - De ahogy elnéztem, te meg Kyrre egyre jobban a goals kategóriába tartoztok - vigyorodott el a mondat végére a legjobb barátnőm.

- Ez erős túlzás - nevettem fel halkan, erőltetetten. - Nem mondtam, mert feleslegesnek tartottam, de hetente kétszer biztos van olyan, hogy egy kicsi baromságon összekapunk, viszont egy óra után kibékülünk...

- Épp ettől olyan különleges a ti kapcsolatotok. - Beszélgettem Mylessal, és...Kyrre előtted egy elég bonyolult, makacs ember volt...oké, most is az, és tényleg idegesítő - mosolyodott el hitetlenül. - De Mylo elmondása szerint nem nagyon ismerte azt a szót, hogy "Sajnálom". Mármint, olyan komolyabb értelemben - pillantott rám a legjobb barátnőm sejtelmesen. - Meg baszki dalokat is írogat neked, é.. - akadt meg Madison, de már késő volt, ugyanis hallottam. Az egészet.

- Mi? - pislogtam, letéve a kezemben tartott tárgyakat.

- A kurva életbe - suttogta Mads.

- Madison, ne már! - nyöszörögtem. - Tudni szeretnéééém!

- Így is túl sokat tudsz. Anyám, a norvég így is kinyír, ha megtudja, hogy elszóltam magam - gondolkodott hangosan.

- De...várj, te mióta tudsz ilyenekről? - kérdezgettem, ahogy fokozatosan leesett a dolog, ismét én vagyok az, aki előtt totál homály minden.

A lány nem válaszolt.

- Madisooooon, kérlek!

- A-aaa! - rázta a fejét, de aztán a fejét fogva amolyan "Jesszus, de szerencsétlen vagyok" arcot vágott. - De te ezt nem is sejtetted?

- De, persze, gondoltam rá...csak mikor Kyrre-nak szóba hoztam, mindig terelte a témát - forgattam a szemeim. Időközben elkezdtem felvinni a fehér festéket a hajtövemhez, lassan, egyenletesen lejjebb haladva.

- És hidd el, jogosan - vágta rá.

- Most direkt csinálod? - kérdeztem kissé kiakadva.

- Oké, tényleg tereljük a témát, mert megint olyat mondok, amit nem kellene - jött a válasz kapásból. - Ahj, mit tudom én, akkor beszéljünk a teknősök megmentéséről meg a fém szívószálakról - tette hozzá hirtelen Mads, mire elnevettem magam.

...

Olyan negyed kettő körül végeztem a hajammal - a kivasalásával együtt, szóval mondhatni jól haladtam. Mads, minekután elszólta magát minden erejével azon volt, hogy tényleg nagyon elterelje a témát; például fél óra azzal telt, hogy Camila Cabello és Shawn Mendes kapcsolatát elemezte, a végén pedig arra jutott(unk), hogy amúgy aranyosak, de a folyamatos tagadásuk kissé idegesítő. (Shawmila shippers please do not kill me - szerk.)

BORN TO BE YOURS - kygo ✓Where stories live. Discover now