10.

2.1K 141 17
                                    

Г. Т. Джънгкук

В това ли се превърна живота ми....Да съм нечие притежание...да бъда играчка...Не мога нито да избягам нито да направя каквото и да е... Дори не мога да дам край на жалкия си живот... Защо точно на мен... Защо точно аз от толкова много хора на този свят точно аз! Отвлечен от психопат...Докато бях обзед в мислите не бях забелязал влизащия Техьонг, който беше бесен. Погледнах го.
-Техьонг какв- започнах аз, но бях прекъснат от силния му вик.
-МЛЪКВАЙ!

Свих се леко от страх и млъкна. Той започна да рови из някакъв шкаф, а аз следях всяко едно негово действие. Извади един пистолет. Започнах да треперя и го гледах уплашено.Той дори не ме погледна а излезе бясно от стаята. Отдъхнах си но в следващия момент чух изстрел от долу и подскочих леко като запуших ушите си. Притиснах коленете си до гърдите и стиснах очички. Последваха още няколко изстрела и всичко утихна. Бавно разтворих очи и точно в този момент в стаята връхлетя Техьонг. Въцете му бяха в кръв както и имаше кървави пръски по дрехите.

-Т-ти... Да не... - започнах с треперещото си гласче.Той клекна пред мен и хвана брадичката ми силно с два пръста цапайки я с кръвта от ръката му.
-МЛЪКВАЙ АКО НЕ ИСКАШ ДА СИ ГО ИЗКАРАМ НА ТЕБ!!

Стиснах очи от вика и опитах да обърна главата си на една страна.Защо съм такъв слабак... Не няма да позволя да показвам слабост...Погледнах го в очите.
-Няма - казах просто.
-Какво каза?!
-Казах НЯМА! - в този момент усетих силен шамар по лявата ми бузка, при което стиснах зъби.
-НЯМА ДА МИ СЕ ПОДЧИНЯВАШ ТАКА ЛИ!? ТАКА ЛИ ПОПИТАХ!! - извика бесен.
-Да така! Искам да ме пуснеш да си вървя!ИСКАМ ДА СЕ МАХНА ОТ ТУК!
-Ако си мислиш, че това ще се случи жестоко грешиш малкия... - стисна силно челюстта ми.
-Ти си моя собственост и е крайно време да го запмниш ясно? Вярвай ми никога няма да се измъкнеш от тук.

°°°

Охх хораа знам че е кратко и не става за нищо но нямам музааа 😩😩

-𝐒𝐞𝐱 𝐓𝐨𝐲- ᵗᵃᵉᵏᵒᵒᵏWhere stories live. Discover now