2

1.6K 86 9
                                    

"Sakura, daha önce konuştuğumuz konu hakkında Suna bize erken geri dönüş yaptı." Altıncı Hokage Kakashi üniformasını giydi, Hokage şapkasını taktı ve masanın ardındaki sandalyeye oturdu. "Biz ne zaman hazır olursak, onlar da hazır olacaklarını belirttiler."

"Gerçekten mi?" Sakura'nın gözleri parladı.

Kakashi gülümsedi. "Sen ve Ino, gitmeye ne dersiniz? Bu konuda sana yardımcı olmuştu, değil mi?"

"Pekala, bunu yapacağız!"

O ve Ino bir hafta sonra Konoha Hastanesi'nde çocuk terapi merkezinin sonuçları hakkında bir rapor hazırladılar, Sakura Hokage ofisine çağırıldı. Sakura daha önce Kakashi'ye, Sunagakure ile çocuk terapi merkezinin işlerinin nasıl yürüdüğü hakkında ittifak üyesi olup olamayacakları hakkında, konuşup konuşamayacağını sormuştu.

Sonuçta, Konoha dışında da savaşın stresinden etkilenip zihinsel olarak zarar gören çocuklar olmalıydı. Bu durumda, Konoha'da iyi sonuç alınabilen terapi merkezinin sınırlarını genişletmek diğer köylere de fayda sağlayacaktı. 

"Yararlı olduğu belirlenene her şeyi, gerçekten de herkesle paylaşmamız gerekiyor. Git ve bildiğin ne varsa onlara öğret."

"Yapacağım, Kakashi-sensei. Bu konuda gerçekten de çok yardımcı oldunuz. Ve bütçe konusunda da, bize bir çok yönden yarar sağladınız."

"Elbette! Eski bir öğrencim bu kadar çalıştığında, yardım edebilmek için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Ve şey... Bunu gibi bir zihinsel yara izinin ne denli derin olabileceğini biliyorum." Kakashi hafifçe onayladı. "Suna'ya gidiş zamanına siz karar verin. Git ve ne yapman gerekeni yap."

"Tamam efendim!" Sakura, Hokage ofisinden çıktı.

Sunagakure'ye ulaşmak dört gün alacaktı. İhtiyacı olan ninja araçları ve ekipmanlarını düşünürken, tüm bu makaleleri bir kere daha sıralaması gerekecekti. Hokage binasından çıkmış, yürürken bunun hakkında şeyler düşünüyordu. Sai kendisinin önünden uzaklaştığı sırada, sırtında kocaman bir parşömen taşıyordu.

"Sai!" Ona seslendi.

"Hey." Sai durdu ve ona doğru döndü.

"Senin de mi Kakashi-sensei'yi görmen gerekiyordu?"

"Eh, evet." Bu biraz çekimser bir cevaptı. "Peki ya sen, Sakura? Hokage ile ne işin vardı?"

Sakura, Sai'ye Sunagakure seyahatinden bahsetti.

"Ah, Suna. O zaman yeterince su almaya dikkat etmelisin. Oralar cidden çok kuraktır."

Sakura, Sai'nin uyarısını onayladı. "İyi olacağım, nemlendirici götüreceğim. En azından benim bu kadar feminen eşyam var."

"Öyle mi, hah? Yine de bir feminen görüşününden çok daha güçlüsün, öyle mi? Lütfen o nemlendirici kavanozu ezmeye kalkışma." Sai sırıtarak söyledi. Sakura, onunla beraber gülümsedi.

Sakura, "Ağzını kapatmak için gücümü kullanmamı ister misin?" diye sordu.

"Waah, korkunç!" dedi, o sırada yüzünde bir gram korkmuş ifade yoktu.
Hokage binasına doğru yürümeye başladı.

Cidden. Sakura sırıttı.

Sakura Hiden: Bahar Esintisinde Sürülen Aşk/Türkçe ÇeviriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin