Ö.L. 21

78K 3.6K 672
                                    

Çok zor şartlar altında yazdım sınavlarım olmasına aldırmadan yeni bölümü yetiştirmeye çalıştım. İstediğin bir bölüm olduğunu ümit ediyorum :D 40K olduk hepinize sonsuz teşekkürler.

Bölümü iyi bir okuyucu olan @erdemali12'ye ithaf etmek istiyorum :D

Multimedia Bahar.

Kurgu değişmezse finale son bir bölüm kaldı. İyi okumlar..

Mesajın üzerimde bıraktığı etkiyle istemsizce telefonun elimden düşmesine neden olmuştu. Bir hışımla yerdekini alarak düşünce sistemimi devreye sokmuştum.

Özge'nin gerçek suçlu olmadığını öğrendiğim için sevinmiştim. İşin aslı öncelikle Alin'e ardından gerekli kişilere yazım arasındaki farkı göstermeliydim. Deli olduğum düşünülmesine aldırmadan yapacaktım bunu.

Gözden kaybolan Çağkan'ın geçtiği yerleri değim yerindeyse koşarak odaya, Alin'in yanına ilerlemeye başlamıştım. Kapının önünde düzensiz nefesimi normal değerlere düşürmek için biraz dinlenerek içeri girmiştim.

Alin tekrar ilk geldiğimdeki pozisyonunu almış, yatar vaziyette tavanı seyrediyordu. Geldiğimi görünce hayallerinden sıyrılarak karşıma dikilmişti.

"Konuştunuz mu?"

"Boş ver şimdi onu. Öğrendiklerime inanamayacaksın." heyecanla tek seferde konuşmuştum.

"Ne öğrendin?" sorusuyla elimde sımsıkı tuttuğum siyah telefona ilgimi vermiştim.

Kapanmıştı. Açılması zaman alacaktı. En olmadık yerde aksiliklerin peşimizi bırakması için daima ikinci bir plan yapmak gerekiyordu.

Muhtemelen elimden kayıp düşürdüğüm zaman şiddetten dolayı kapanmıştı. Hafızası yavaşça kendine gelirken stresten bacaklarımın titremesine engel olamıyordum.

"Göstersene." Alin'in uyarısı üzerine direkt mesajlar bölüme girmiştim. O da tıpkı benim gibi telefonun üzerine eğilmişti.

Son mesajlara geldiğimde dakikalar önceki içimin sevinç dalgası kaplamasını sağlayan ileti ne var ki yok olup gitmişti. Silinmişti.

Donup kalışımdan rahatsız olan Alin duygularını dile getirmişti.

"İyi misin?"

"Olamaz." derken başımı iki yana sallıyordum.

"Ne olamaz? Elisa neler olduğuna dair konuşmak ister misin?"

"Gerçek katilden mesaj aldım. Suçlu Özge değil." Alin'in sözlerimi tartar bir hali vardı.

"Mesaj mı? Mesajın içeriği neydi peki?"

"Özge'nin notunda gizlenmiş bir şifre vardı. Fazla dikkat çekmiyordu, beklide polislerin şüphe etmeme nedenleri buydu. Bazı harfler kalın ve işaretliydi.Bir araya getirdiğimde sıranın bizde geleceği yazıyordu. Albümün üzerindeki yazı ile karşılaştırdığımda farklar vardı Alin!"

Sözlerimi kesmeden dinlese bile inanmadığını anlamıştım. Yeni mesaj silinmiş olmasaydı kanıtım olacaktı fakat gel gör ki sakarlığım üstün gelmişti.

"İnanmıyorsun değil mi?" tepkisiz kalınca sormuştum.

"Elisa, biliyorum Özge'nin suçluluğu kabul edilir değil ama olay bitti, konu kapandı. Şimdi birlikte yaralarımızı sarmaya odaklanmalıyız." destek olurcasına eliyle kolumu sıvazlıyordu.

"Hayır, bitmedi daha yeni başlıyoruz asıl." harekete geçerek yarım saat önce çekmeceye sıkıştırdığım siyah kapaklı albümü alarak Alin'e kendimi kanıtlamaya çalışıyordum.

ÖLÜM LİSESİ(BİTTİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin