30. Dezamăgiri

23.9K 1.6K 171
                                    

Îl privea şi nu-i venea să creadă ce vedea. După aproape un an de relaţie, certuri împăcări, săruturi pe furiş, mângâieri, aproape fusese pregătită să facă pasul cel mare cu el, de ziua ei, tocmai de ziua ei! 

- Anastasia eu... Băiatul o privea blocat încercând să ţină cearşaful peste trupul lui complet gol. Regina îl privea amuzată, iar Adam fusese încornorat pentru a nu ştiu câta oară, oferind şi el priviri dezamăgite fetei care era ciufulită şi pe jumătate dezbrăcată. 

- Nu îndrăzni să îmi spui că a fost un accident! A ţipat ea cât să audă tot campusul. Târfa asta ordinară nu s-a împiedicat şi nu a căzut în patul tău Edward Smith! Lacrimile îi inundau faţa. Inima ei era făcută scrum. Dintre toate fetele şi dintre toţi oamenii de pe planetă nu se aşteptase tocmai la Edward să îi facă inima praf. Şi mai ales... nu cu Jade. 

Ca să nu inducem cititorul în eroare, am derulat puţin acţiunea cu aproape un an înainte. Dar ca să îi oferim totuşi puţină lumină, facem câţiva paşi în spate ca să îi oferim o idee despre ce s-a mai întâmplat între timp cu personajele noastre. 

După câteva discuţii tachinări, săruturi şi îmbrăţişări reciproce, cei doi au făcut publică faţă de prietenii lor relaţia pe care o aveau. Nu s-ar fi gânditi niciodată că ar putea fi atât de norocoasă încât să îl aibă pe Edward ca iubit. Nu doar că era cel mai dulce om din Univers, dar o iubea şi o respecta aşa cum nimeni nu făcuse vreodată cu ea. O cucerea cu gesturi mici: trandafiri roşii (doar dacă ar fi aflat că îi preferă pe cei albi), lănţişoare, brăţări, chilipiruri care o făceau să se simtă aşa cum nu fusese niciodată. Doar dacă ar fi putut să îi spună în fiecare clipă cât de fericită era alături de el şi cât de mult îl iubea. 

Regina preferase să stea la distanţă faţă de conflictul dintre ea şi Jade, nu de alta dar i-ar fi fost greu să renunţe la una dintre prietenele ei pentru cealaltă. Se simţea destul de singură, pentru că prietenele lor, Jade care se împăcase cu Adam şi Anastasia care era la începutul relaţiei cu Edward o ignorau. Spre fericirea şi mirarea ei, atât Rose cât şi Arthur îi erau aproape, petrecându-şi sărbătorile de iarnă în compania lor.

Anastasia preferase să meargă alături de Edward departe de mama sa care nu era nici pe departe de acord cu relaţia lor, în Franţa, într-o călătorie mult mai plăcută decât cea alături de Richard. Nici măcar nu voia să audă de el atâta timp cât nu o mai căutase din septembrie. Nu luase cea mai înţeleaptă decizie să îi ascundă lui Edward faptul că era căsătorită, dar dacă asta îi salva momentan relaţia era dispusă să rişte. Nu putea să creadă că va ajunge să ţină atât de mult la cineva. Şi cu atât  mai puţin nu se aştepta ca persoana pe care o considerase stâlpul ei de susţinere avea să-i calce iubirea în picioare în asemenea hal. 

Jade şi Adam continuau să se certe şi să se împace, iar Anastasia era de părere că Regina avea şi ea nevoie de un iubit. Încercase câteva relaţii cu diferiţi tipi din liceu, dar erau doar aventuri trecătoare care aveau acelaşi sfârşit; inima frântă a fetei. Aşa că reunţase să îi mai pese. Principala ei grijă era acum şcoala. La fel ca şi a celorlalţi. Mai puţin a Anastasiei pe care dragostea o orbise. 

*

- Ce spui de o tură la masaj? Am oasele înţepenite.

- Scuze, mă văd cu Edward după ore. 

- Dar...

 *

- Mâncăm împreună?

- I-am promis lui Edward că îl ajut şi învăţăm împreună la biologie. 

- Oh...

Între abis şi paradisUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum