[01:33]

1.4K 133 49
                                    

|| HARMADIK SZEMÉLY ||

Jungkook ideges volt, jobban mint bármikor korábban. Egyetlen egy dolog járt a fejében egész este, és az Jimin volt.

Ami a legjobban megrémisztette az az volt, hogy fogalma sem volt arról, hogy mi történt vele az elmúlt három napban.

Még akár az is lehet, hogy Taehyung a saját gondolatait táplálta a szőkébe, elhitetve vele, hogy Jungkooknak tényleg nincsenek érzései iránta.

Ami pedig volt.

Még akár az is lehet, hogy Jiminben azt az érzést keltette, hogy még egy hetero fiú pusztítja el őt, hogy csak a testéért használja.

Ami nem így volt.

Jungkooknak akár tényleg nem sikerült rendesen kifejeznie magát a szőke előtt, ami miatt úgy tűnhetett, mintha egyik részét sem találná teljesen gyönyörű és helyette összetévesztette a kényelmetlenségét valamivel, aminek az átváltozáshoz van köze.

Ami szintén nem igaz.. istenem.. egyáltalán nem igaz.

Jungkooknak semmire nem volt jobban szüksége mint arra, hogy megmagyarázza ezt a félreértést; az utolsó dolog amit akart, az az, hogy Jimin azt higgye feladta.

Vagy rosszabb, hogy Jungkook Jiminen adott fel valami olyan dolog miatt, mint a teste traumatikus tapasztalata.

Sosem tenné ezt.. tisztelte Jimint.

Emellett, egy kis őszinte gondolkodás után, Jungkook tényleg nem találta olyan furának. A szőke csak egy nagyon gyönyörű személy úgy általánosságban, a műtét előtt és után is.

Sosem hagyná el azért ami, azért amiért egy fiú.

"Jimin?" Szólalt fel a fiatalabb, az ajtó mögött halk szipogást hallott. "Jimin... kérlek hallgass meg baby.."

Semmi. Az égvilágon semmi. Csak egy hangosabb fülfájdítóbb köhögés és könnyek a nyugtató mézédes hangra.

Mélyen, Jimin azt akarta, hogy Jungkook végre menjen át és újra beszéljen vele, hogy újra ölelje, hogy újra megvigasztalja.

De hallani a hangját jobban fájt, mint azt el tudta volna képzelni; nem tudta, hogy készen áll-e arra, hogy szembenézzen vele.

Nemrég mondta el legsötétebb titkát, hatalmas bizalom kellett ahhoz, hogy elmondja Jungkooknak a történetét és megmutassa neki legvalódibb formáját- csak azért, hogy azt a reakciót kapja, amitől a legjobban félt.

Jimin teljes szívvel meg volt győződve arról, hogy Jungkook csak azért érezte jól magát vele, mert egy olyan teste volt, amihez hozzá volt szokva. Volt értelme annak, hogy mikor látta az igazi formáját megijedt.

Ahogy már láthattuk Jungkook szemszögét, nem ez történt. Sosem hazudott arról, hogy teljesen elkötelezett volt amellett, hogy megpróbálja Jiminnel. De nem hibáztathattuk a szőkét, amiért ilyen gondolatai voltak.

Persze ez gyakori volt olyan embereknél, akik valamilyen szexualitási kísérletezésen menne keresztül. Szóval igen, Jungkook sokszor találta magát egy adott helyzetben leragadva, mivel még sosem csinált ilyesmit.

Azonban ez nem azt jelentette, hogy nem kezdte el tényleg komolyan vennie ezt az egészet. Tudta, hogy Jimint akarja, nem számít a múltja és nem számít hogy mi lesz a jövője.

Nőies || Jikook ✔️Where stories live. Discover now