✿ 𝚃𝚒𝚌𝚌𝚒 𝚃𝚘𝚋𝚢 ✿

455 16 3
                                    

1.
În mod secret, lui Toby îi place să poarte rochii și fuste.

2.
Anumite sunete sunt incredibil de liniștitoare pentru Toby (dactilografie¹, atingere, ploaie, etc.) și petrece mult timp ascultând lucrurile lui Ben și îi place foarte mult să asculte sunetele pe care Ben joacă jocuri video.

Vocabular:

1. Dactilografie = Dactilografia (din greaca veche „δάκτυλος“ (deget) și „γραφή“ (scris, grafie)) este actul de a scrie un text pe o tastatură (a unei mașini de scris sau a unui calculator). Persoana care practică dactilografia, ca hobby sau ca meserie, este un sau o dactilograf/ă. Practicarea acestei meserii necesită folosirea celor zece degete cu viteză, fluiditate și precizie; în același timp nu trebuie să se uite la taste, ci să țină ochii asupra textului de transcris. Amatorii pot folosi doar două degete în loc de zece, cum este cazul majorității oamenilor care dactilografiază fără să fie de meserie.
Utilizarea celor zece degete necesită într-adevăr o metodă și un timp de învățare mai lung și este mult mai puțin spontană. Folosirea a două degete nu este recomandată pentru sănătate (traumă scheletică, durere) și este mult mai puțin eficientă atât în ceea ce privește viteza, cât și confortul.

𝐅𝐚𝐜𝐭𝐬 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐂𝐫𝐞𝐞𝐩𝐲𝐏𝐚𝐬𝐭𝐚Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum