00.02

384 29 0
                                    

"Taehyung! In secunda asta vii si iti iei toate sclavele din casa mea pana nu le dau eu !" Tipa din toate puterile Jimin in telefon la urechea lui Taehyung.

"Sunt doar 2 fete. Nu mori. Le poti folosi pana vin eu . Nu e ca si cum are ceva."

"Le am pe ale mele. Le gasesti in subsol in carcera 3. Am treaba."

"Pe cine ai de data asta?"

"Pe nimeni . Dar sunt chemat la o sedinta si dupa chiar vreau sa dorm. Si ai face bine ca maine la ora 8 sa fii la companie ca altfel te fac una cu pamantul"

"Da, sefu. Am inteles. Hai ca plec acum de acasa. Pa"

Dupa ce vorbeste cu Taehyung , Jimin pleaca din casa. Nu are nici un fel de sedinta. Dar se simte putin obosit si vrea sa se plimbe printr-un parc. Si asa si face.

Dupa mai bine de 4 ore de plimbat si mancat inghetata merge acasa unde adoarme in patul mult prea mare pentru el, singur. Nici sclavi nu mai are. Trebuie sa isi aduca.


"Joonie..."

"Ce e baby?"

"Vreau acasa. Haide. Ai terminat programul de 3 ore. Si inca esti aici. De ce? De ce nu mai stai cu mine nici o ora pe seara? Vii acasa pe la 11-12 sau chiar mai tarziu cand tu iti termini programul la 8 si pleci la 7 cand incepi la 8. De ce? De ce imi faci asta? Saptamana trecuta ai avut liber tot weekendul dar tu in loc sa iti petreci timpul cu mine stai aici si te uiti la poze cu cadavre. Atat insemn eu pentru tine? De nici 10 minute nu mai vrei sa stam impreuna? Asa ai facut si acum o luna cand ai avut o duminica libera, si acum 3 luni cand ti-au dat liber 3 zile. Atat de mult ai ajuns sa ma dispretuiesti? Stiu ca esti ocupat, ai multe cazuri, esti stresat, dar chiar asa? De cat timp nu am mai petrecut o seara de 2 ore macar uitandu-ne la seriale sau filme pe canapeaua din sufragerie imbratisati? De cand? De mai bine de juma de an . Te suprasoliciti. Daca nu poti mentine atatea cazuri, refuza-le. Esti om. Te intelegem. Da-le altcuiva. Hoseok, Hansung, Jisoo, Jikwon. Atat de greu este? Sigur Hoseok te-ar ajuta. Dar tu nu. Tu trebuie sa le faci pe toate mai putin sa stai cu mine. Daca ai tine la mine macar putin si la casnicia asta te-ai gandi la cum ma simt ca abia ne vedem si atunci o facem pentru cateva momente dimineata, noaptea sau cand vii cu pacienti la mine. Nu stiu ce simti, dar nu cred ca mai simti ce simteai candva. Nu stiu, Namjoon. Dar asa nu cred ca mai merge. Ramai cu munca ta si eu cu cautarea iubirii."

Jin iese dezamagit din biroul sotului sau plecand direct spre casa lor de unde isi face un mic bagaj plecand la un hotel.

In schimb Namjoon a ramas stana de piatra pe scaunul sau. Nici nu si-a dat seama ca asta simtea Jin. Nu a putut crede. Nu stia. Era prea preocupat cu gasirea verisoarei lui Hoseok  incat a uitat de propriul sot. Acum ii pare rau. Poate mai poate schimba ceva .

               Jimin                           

I'm here. Putina drama de inceput.

559 de cuvinte

Bye

The slave ∆PJM∆ Where stories live. Discover now