Un nou an

269 20 3
                                    

Chiar daca nu am mai postat nici un capitol nou in aceasta carte in acest an, nu o sa imi rup traditia de a scrie un capitol cu multumiri anului care a trecut si lucruri care vreau sa se indeplineasca in noul an.

Sincer, nici nu stiu cu ce sa incep. In primul rand, sunt recunoscatoare pentru fiecare zi pe care o primesc si pe care o traiesc. Sunt recunoscatoare ca am trecut de toata perioada bacului cu bine. Sunt recunoscatoare pentru familia mea, asa cum e ea. Si pentru prietenii care au fost alaturi de minela bine si la rau.

As vrea ca anul urmator sa ma reintorc la scris, sa imi fac timp si sa imi pot scrie ideile astea din cap, pe care le am aproape in fiecare zi. E ceva ce simt ca imi lipseste, si regret ca l-am lasat sa se duca atat de usor.

Sa speram ca ma voi putea tine de aceasta dorinta.

Mi-as dori mai multe momente de fericire, nu stiu de ce, dar am simtit cum 2019-le nu a fost anul meu, m-a lasat usor dezamagita pe alocuri. Sper ca 2020 sa nu fie la fel.

(Mama, fac 20 de ani, ce naspa suna.)

In plus la dorinta de scris ar fi sa citesc mai mult. Mi-am cumparat in perioada asta o gramada de carti, dar nu reusesc nici cum sa ma pun in starea necesara sa citesc vreuna. Sper ca anul care vine sa schimbe asta.

Imi mai doresc si succes cu facultatea, deoarece pana acum e destul de greu, dar orice ar fi nu renunt. Vreau ca dupa ce termin facultatea sa ies ceva si poate (Doamne ajuta!) sa reusesc sa contribuiesc si eu cu ceva la binele celorlalti si al planetei, deoarece vedeti si voi in ce contidii am ajuns sa traim. Daca o sa o tinem tot asa, atunci nu vom ajunge departe.

Imi mai doresc sa incep sa calatoresc mai mult, sa imi creez amintiri de neuitat. Sa continui sa experimentez totul cu o intensitate nemaiintalnita. Sa ascult muzica buna, sa experimentez lumea ceaiurilor, sa am o viata mult mai activa de cea pe care o am mai mult.

Poate chiar sa ma apuc de meditatie pentru liniste interioara. Mai vedem.

Imi doresc ca toti cei care cititi acest capitol sa aveti un an mult mai bun decat cel care a trecut. Sa va ajutati aproapele, sa zambiti mai mult, sa va bucurati de toate momentele. Si sa traiti totul cu o intensitate nemaivazuta. Toata iubirea sa fie atrasa de voi.

Fiti buni, daruiti, pentru ca o sa primit voi pe alte parti poate inzecit. In lumea asta in care sunt deja destule persoane rele, hai sa nu fim si noi asa. Eu asta mi-am propus. Daca stiu ca pot ajuta o persoana (nu conteaza cu ce), o fac.

In legatura cu aceasta carte. Deocamdata aici ii e sfarsitul. Simt ca m-am dus intr-un punct mort, si momentan nu am resursele necesare sa evadez.
Voi incepe cel mai probabil (doamme ajuta) o noua carte, nici eu nu stiu inca despre ce. Stiu ca imi e dor sa scriu.

In schimb nu stiu daca va mai fi pe wattpad. Observ ca aceasta aplicatie e cam pe moarte. Sau am doar eu impresia asta. Voi ce credeti?

Oricum, va voi tine la curent cu tot.

Pana atunci, va doresc un An nou fericit alaturi de cele mai importante persoane din viata voastra. Sa aveti grija de voi!

Ne auzim la anul (sau cum zicea frati-miu, "peste un deceniu"). :))

💚🐼

Adopted?! *pauza*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum