🌻deel 14🌻

20 2 0
                                    

Pov laila
Ik word op kotsziek mn bed wakker met lege zakken chips,verpakkingen van chocola,lege cola flessen,snoep papiertjes en ga zo maar verder. Uhgg ik voel me echt niet goed! Ik wil opstaan om een glaasje water te drinken maar daar dacht de wereld toch heel anders over: gelijk voel ik al het eten en drinken van gister baar boven komen en gelijk spuug ik, dan loop ik door naar de badkamer maar onderweg gaat het fout. Ik val,gelijk hoor ik iemand naar boven rennen. 'LAILA! LAILA WAT IS ER?!' hoor ik de overbezorgde stem van mijn moeder.  Ze rent naar me toe en pakt me gelijk op,wat niet gelijk helemaal lukt maar oke hihi. Mijn moeder legt me op bed en legt haar hand op mijn voorhoofd. 'Ik haal even een thermometer en een paracetamolletje. Blijf hier oke?' Zegt mijn moeder. Ik knik een beetje en mn moeder loopt naar beneden. Na een paar minuten komt ze terug met een thermometer en een paracetamol.  'Je bent deze ochtend alleen omdat papa en ik moeten werken, vanmiddag ben ik thuis oke?' Zegt ze terwijl ze de thermometer in mn oor stopt (ja dis is zo een die je in je oor doet XD)
Ze kijkt bezorgt. Ik kijk naar dat ding. 'Dmn 41 graden korts' zeg ik. Mijn moeder kijkt me aan. 'Neem maar die paracetamol hier heb ik er nog wat voor later. Ga nu maar even slapen. Tot vanmiddag wel meisje' zegt ze lief. 'Tot later mama' zeg ik terug. Als ze de kamer uit is draai ik me om en val in slaap.

Pov levi
Al heel de ochtend heeft de school nog niks over laila gehoord.... ik maak me echt zorgen om haar. Ik besluit om de rest van de dag te skippen en naar laila toe te gaan. Ik loop naar de receptie toe en zeg dat ik me wil ziekmelden. Ze knikt en laat me gaan. Ik spring op mn fiets en race naar haar huis toe. Ik klim en trek me op aan raamkozijnen op regenpijpen. Uiteindelijk ben ik bij laila's kamer uit gekomen. Ik klim door het raam heem en zie haar me een wit gezicht slapen. Ik ga op haar bed zitten en laat soepel mijn vingers door haar zachte,mooie buine haren glijgen. Ze merkt het en word wakker. 'Wat doe je hier?' Zegt ze slaperig maar ook direct. Een steek gaat door me heen, ze zegt geen : hey schatje fijn dat je er bent of, hee levi sorry maar ik voel me niet lekker ofz
'Ik kwam om te kijken of het goed ging de school heeft niks over je gehoord.' Zeg ik. 'Oh dankje lieffie' zegt ze. Ik word weer blij. Ik glimlach naar haar en wil haar zoenen maar ze duwd me weg. 'Sorry maar ik ben misselijk dus... ja' zegt ze verontschuldigend. 'Niet erg lai ga maar weer slapen dan ben je maandag weer beter. Fijn weekend' zeg ik begrip vol. Ze knikt lichtjes en sluit haar ogen weer. Ze slaapt, als ik wil weg gaan geef ik gaar gauw nog een kus op haar hoofd en klim het raam uit terug naar mijn fiets. Ik stap op mn fiets en ga rustig terug naar huis. Ik heb echt geen zin in school meer.

Heey echt een saai hoofdstuk maar ik ben moe en had jullie beloofd om vandaag een hoofdstuk te plaatsen dus ja XD
trusteeee

Xx irisss😂🔥🌻

A Good Girl Cant't Have The Bad Boy.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu