19. Bölüm

103K 5.1K 477
                                    

Keyifli okumalar 🌸

___

Elime son olarak Ata'nın dün verdiğini hırkasını da alarak evden çıktığımda minibüse doğru yürümeye başladım. Şansıma ilk gelen minibüse yetiştiğimde bu sabah Ata'yı durakta görememiştim. Okula geldiğimde çantamı bırakıp ilk iş hırkayı verecekken elime alıp kantine indim. Saatin erkenliğinden boş olan kantinde çayımı alıp geri sınıfa çıkarken onu sınıfın kapısında buldum. 

"Günaydın" 

Neşeli çıkan sesimle bana dönerken uykusuz haliyle konuştu "Günaydın." 

Elimdeki hırkayı ona doğru uzatırken yine teşekkür edecektim ki bunu anlamış gibi tekrar söze girdi "Teşekküre gerek yok demiştim."

 "Peki daha teşekkür etmeyeceğim sana" 

Sitemle söylediğim söze karşılık güldü. Sınıfa geçerken telefonumu açmış öylesine geziyordum ki Kardelen'in sesini duydum. "Vermişsin hırkayı" 

Kafamı sallayarak onayladım.

 "Evet de sen nerden biliyorsun."

 "E giymiş üstüne geziyor bahçede."

 Gülerek konuşmaya başladığımızda tekrar üstüne giymesi hoşuma gitmişti. Başkası olsa birinin giydiği şeyi giymezdi ne de olsa. Dünden beri ne çok konuşmuştuk biz. Baştan sona her şeyi Kardelen'e tekrar anlattıktan sonra artık iyice düşündüğüm benden hoşlanma fikrini ona açıkladım. Mesajları ayrıca bir de okuturken nasıl kesin olarak öğreneceğime dair fikir üretiyorduk. Gelen hoca ile derse başlarken de aklımda bunlar vardı. Dersi dinlemek hayal olmuştu bugün de.

🌙

Bölümü nasıl buldunuz?

İnstagram :maviruyasi_

Basketçi |                                              Yarı Texting/ TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin