58

3.5K 185 30
                                    

hi babies !!
mint mindig, kicsit későn, de ehhez a részhez most csak dőltek belőlem a szavak, szóval minél előbb meg akartam nektek mutatni 💗
és, igazából...az utóbbi időben annyiszor gondolkodtam azon, hogy egyhangúvá válik ez a könyv, azért van egyre kevesebb komment, vagy...tényleg nem tudom. 😣😓 szeretnélek megkérni titeket, hogy aki elolvasta a részt, valamilyen kommenttel adjon jelet, most nagyon sokat jelentene, főleg, hogy lassan, de közeledünk a befejezéshez 🥺🥺🥺💕

all the love, Aida

ö t v e n n y o l c a d i k f e j e z e t

Felfoghatatlan

Azt hiszem, eléggé rég tudtam kikapcsolódni ilyen szinten, mint két héttel ezelőtt, Kyrre-val Franciaországban. Oké, azt meg kell említeni, hogy már a második napon jött hívás Mylestól kicsit felkavarta a port, de nem olyan szinten, hogy Kyrre idegeskedett miatta, vagy ilyesmi, hisz bőven van ideje, a dalmegjelenést pedig nyár elejére lőtték be - sokkal inkább volt izgatott és büszke, ami engem hihetetlenül boldoggá tett.

A hazautazásunk utáni 1-2 napot még ellustultuk, de utána ha akartuk, ha nem kénytelenek voltunk visszazökkenni a normál kerékvágásba, ahol örülünk, ha van egy nyamvadt szabad percünk. Nekem elsősorban egy halom emailre kellett válaszolnom, amik között volt ismét divatbemutatós-fotózásos felkérés, de akadt egy babaváró bulis is, amin először meglepődtem, de láttam, hogy egy volt osztálytársam az, a gimiből, szóval így annyira nem vette ki magát hülyén a helyzet. Hiába, hogy szerintem alig tartjuk a kapcsolatot, úgy unblock az egész osztály, haragudni nem haragszom senkire, elvoltam, tehát totál korrektnek találtam a dolgot. Kyrre szintén intézett leveleket (Mylessal együtt) a nyáron ismételten megtörténő vegasi és Los angelesi koncertekkel kapcsolatban, valamint a fülhallgatós dolgokkal is valami új projektre készülnek, amibe be szeretnék vonni Madisont is.

Apropó, Madison.

Apropó, a többiek.

Igaz, sajnos nem az egész csapat, de így, április első hetében, Kyrre, Mads, Justin és én együtt leszünk New Jerseyben, ahol többek között Kyrre találkozik George-val elkezdik a munkálatokat a Higher Love-on, és Madisonnak is lesz egy koncertje egy kisebb, helyi fesztiválon. Mylesnak a héten egy csomó tárgyalása van, Sandro pedig nemrég stúdiózni ment. Előbbi még lehetséges, hogy egy napra csatlakozik hozzánk, de Sandro tényleg nagyon elfoglalt, amit mind teljesen megértettünk.

...

- Basszus, izgulok! - közölte Mads vagy úgy tizenhatodjára az elmúlt fél órában, amit az öltözőjében töltöttem vele, amíg készült a ma esedékes fellépésre. Most olyan délután háromnegyed egy körül járhat az idő, a lány koncertje pedig fél 2-kor kezdődik, szóval még volt egy kis időnk.

A lány, mint mindig, most is egyszerűbb ruhadarabokat választott, de pont ezt tette őt egyedivé és...olyan igazán Madisonná. Egy fehér bralette-et viselt magasított derekú, világoskék vintage farmerrel, és az elmaradhatatlan fekete Martensével. Hosszú, barna tincsei lágy hullámokban omlottak a vállára, és a sminkjét sem vitte túlzásba.

Kyrre George-val van már egy ideje, Justin pedig turnédátumokat egyeztet, de mindketten azt mondták, amint tudnak, jönnek.

- Mads, nyugi már. Csodás leszel, mint mindig, ne parázz. Ha pánikrohamot kapsz itt nekem, nem tudom mit csinálok veled! Ülj le - próbáltam kicsit elviccelve közölni a dolgot, ami hatásos volt, mert a legjobb barátnőm egy halk nevetéssel huppant le a sminkesszékbe.

BORN TO BE YOURS - kygo ✓Where stories live. Discover now