1. Jak to Joey řekl Rachel

767 52 38
                                    

Znáte to, když máte rozepsaných milion věcí, ale i tak se stále musíte pouštět do věcí nových? Tak to jsem přesně já. A opět přicházím s něčím, co miluju.

Tentokrát je to alternativní život Joeyho a Rachel, budu se snažit držet seriálu, ale zároveň se ho držet nehodlám vůbec 🤭. Nevím, jak dlouhé to bude, ale moc to prodlužovat nechci. Možná krásných deset kapitolek? Kdo ví!

Každopádně si užijte čtení, zanechte mi komentář, když se vám bude chtít. A kochejte se nádherným coverem od mé talentované NattyT02 za který jí převelice děkuji 💙!

 A kochejte se nádherným coverem od mé talentované NattyT02 za který jí převelice děkuji 💙!

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Joey nevěděl, kdy přesně se to stalo. Všechno se to mohlo stát už v momentě, kdy ji spatřil poprvé. Před tím to pro něj byla jen nádherná holka ve svatebních šatech. Teď to byla jeho kamarádka, která byl těhotná s jeho kamarádem - zároveň s jejím bývalým - a on byl kluk, který se hloupě zamiloval. Co jej to vůbec popadlo? On, Joey Tribbiani, lásku nepraktikoval. Úlety na jednu noc, maximálně na pár dní, když se jednalo o opravdu skvělou ženskou, ano. Ale láska? To neměl v povaze.

Je to jen tvá kamarádka Rachel. Tvá kamarádka Rachel. Tvá kamarádka... Rachel.

Opakoval si tyto slova u snídaně, jako by to byla jeho nová osobní mantra. Muselo to být tím včerejším randem nerandem. Byl to jeho nápad brát to jako opravdové rande. Asi se k té představě příliš upnul. Zaskočilo jej, jak dobře se bavili. Jistě, byli to přátelé, ale Joey měl v té restauraci na moment pocit, že jsou něco víc. Že by mohli být něco víc.

„Ahoj zlato," pozdravila jej ta, kterou nemohl od včerejšího večera dostat z hlavy a jeho srdce se pod jejím oslovením roztálo.

A hele, moje holka Rachel.

 Joey nervózně přešlapoval před nemocničním pokojem

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Joey nervózně přešlapoval před nemocničním pokojem. Ten pocit, který cítil, se nedal slovy ani popsat. Bylo to mnohem horší, než když Chandler políbil Kathy. Nebo když jej vyhodili ze seriálu Tak jde čas. Jeho srdce se bolestně svíralo. Rachel byla v šílených bolestech, když přišel domů a teď byli v nemocnici a on stále nevěděl, jestli byla v pořádku. Jestli bylo v pořádku její dítě.

Přátelství, které skončilo láskouKde žijí příběhy. Začni objevovat