1.fejezet

1.5K 53 0
                                    

Amikor egy héttel ezelőtt megjött a levél a postáról a családom magán kívül volt az örömtől, mert tudták amit én is tudtam. Ez hogyha sikerül még nagyon sokat fog segíteni a családomon. Csupán az volt a kérdés, hogy én mit akarok, de ugye ezt senki sem merte feltenni. Mivel én vagyok a családban az a gyerek, aki beleesett ebbe az egészbe mármint kor szerint, így minden felelősség engem terhel ezzel kapcsolatban. A nővérem már rég házas szóval őt hanyagoljuk, a húgom pedig majd a herceg öccsének a kezéért fog vetekedni, amennyiben én nem járok sikerrel. De mindegy is.

Ülünk az asztalnál és mindenki hallgat. Nem bírom tovább.

-Oké figyeljetek. Ha kitöltöm a jelentkezési lapot, akkor végre megszólaltok? - Mindenki egyszerre néz fel.

-Igen. Természetesen. Erre várunk már mióta.

-Jó rendben, akkor ebéd után nekiállok.

-Nem, nem minél hamarabb elküldjük annál jobb. Menj gyorsan és majd később befejezed. - Szó szerint elveszi előlem a tányért és a lépcső felé lökdös. Sóhajtva felmegyek az emeletre és nekiállok.

Név: Kiara Parker.

Kor: 17.

Szemszín: Barna.

Hajszín: Az is barna.

Magasság, súly, oké.

Különleges képesség, hobbi: Sokáig tudok aludni, szeretek fotózni és rajzolni. Nagyon kedves, barátságos, segítőkész és lojális vagyok másokkal. Ha valakinek problémája van mindig meghallgatom és próbálok megoldást találni rá.

Testvérek: Kettő van. Egy nővérem és egy húgom. 

Iskolák: Ez komoly? 8 általános és középiskolai tanulmányokat folytatok épp,fotográfia és képzőművészet szakon.

Nyelvismeret: Folyékonyan beszélek spanyolul.

Családi háttér: A szüleim köszönik szépen jól megvannak. Ó és még mindig együtt élnek. A nővérem már házas és ő is nagyon jól van. A húgom pedig a véremet szívja amikor csak teheti.

Kapcsolati státusz: Egyedülálló, a hercegre várok.

Ui: Nem vagyok flegma és nem akarok senkit sem megsérteni csak hát nagyon izgulok az egész miatt.

Kopogást hallok az ajtón. Hátra sem fordulok, mert tudom, hogy anya az.

-Igen anya kitöltöttem és egyáltalán nem voltam tuskó és ha gondolod mehetünk leadni, mert már úgy izgulok.

-Ennek örülök kislányom, de csak szólni akartam, hogy ha kész vagy akkor menj le, ebédelj meg aztán szedd rendbe magad és elmehetünk leadni. - Feltápászkodok a padlóról és lerohanok a konyhába. Megkeresem a maradék ebédem és hozzálátok. Még most is nagyon klassz így, hogy már nem friss. Anya remekül tud főzni. Fantasztikus szakács. Azt hiszem ha beválogatnak ezt fogom hiányolni a legjobban. De hát végül is gondoskodtam róla, hogy ne válogassanak be és amennyiben nem véletlenszerű sorsolás lesz úgy esélyem sincs bekerülni. Mosolyogva fejezem be az evést. Visszarohanok a tesómmal közös szobánkba és szó szerint feltépem a szekrényt. Kikeresek egy viszonylag nem kopott kék topot és egy hozzáillő nadrágot. Aztán felkenek egy kevés szájfényt és kifésülöm a hajam majd lerohanok a lépcsőn.

-Kész vagyok. Anya megyünk? - Kijön a szobájukból és mosolyogva indul el a hivatal felé. Én pedig mosolyogva követem, mert tudom, hogy nem fog sikerülni. És ezzel egészen két nappal későbbig így is vagyok, mert akkor két nap után a bejelentésen minden megváltozik csak nem épp arra amerre én szeretném.

Hercegnét kerestetikWhere stories live. Discover now