00.35

129 15 1
                                    

Se trezeste intr-un apartament spatios, frumos aranjat, si stand pe o canapea. In fata ei se afla un Hoseok vizibil mai linistit.

"Ti-e sete? Ti-e foame? Vrei ceva?" Intreba sperand ca ei sa se inteleaga. Fata il privea de jos, ura i se citea in ochi.

"Sa ma lasi sa ma duc acasa, psihopatule!" Spune tare si nervoasa

"Uite. Am inceput cu stangul, dar ce ar fi sa o luam de la capat?" Intreaba zambind. Se aseaza pe canapea iar fata se da atat de in spate incat erau la capete diferite. "Sunt Hoseok si sunt verisorul tau." Zambeste catre ea

"Sunt  Ella si nu am sa te consider verisor niciodata!" Scuipa cuvinte cu tot cu venin

"E-eu...doar.." il durea. Chiar tare. Dupa atata timp in care a cautat-o de disperat, ea il respinge. O mica lacrima ii coboara pe obraz iar el se ridica brusc mergand la etaj. "Serveste-te cu ce vrei" spune simplu si urca scarile

Dupa ce o usa se aude fata se gandea daca sa fuga acum cat avea timp sau sa mearga dupa baiat si sa vorbeasca cu el. De ce se simtea prost? Ea a fost cea rapita si tot el plange? De ce vrea sa il ajute?

Nu ii sta in fire sa fuga asa ca urca scarile vrand sa mearga dupa baiat. Intra in prima camera, dar aia era o baie. Mai marge putin si mai gaseste o camera. Un dormitor, ceva ii atrase atentia. Erau doua rame puse una langa alta pe un dulap.

Se apropie usor ca sa poata observa cele doua poze. In prima era Hoseok cu Jimin. Poza parea veche. Se vede ca e facuta de cand erau impreuna. Iar in a doua era el cu Jungkook. Pare recenta. De cateva zile chiar. Si hainele ii sunt cunoscute fetei. Le privea. Ce e intre Hoseok si Jungkook?

Isi incearca norocul si merge la urmatoarea cemera. Deschide usor usa si vede in pat un Hoseok ghemuit si suspinand greu. Se uita la ceva. Parca o poza.

Se apropie usor si ii pune mana pe umar.

"Poate m-am purtat prea urat. Dar nici tu nu trebuia sa ma iei cu forta. Poate daca stateai si vorbeam la Jimin, totul era altfel acum." Spune usor asezandu-se si ea pe pat

"A-ai dreptate. Imi pare r-rau" spune incet intorcandu-se la ea. "Dar nu vreau sa risc sa te mai pierd inca o data." Spune suspinand iar

"Ce vrei sa spui?"

"Acum 19 ani cand ai fost luata, eu trebuia sa te vad pentru prima data. Dar tot ce am vazut au fost cadavrele parintilor tai." spune trist. Fata tace. Nu stia ce sa zica sau sa faca. Dar se ia dupa instinct

Se apleaca la nivelul lui si il imbratiseaza. Simtea ca asta trebuie sa faca. Si poate chiar asta trebuia.

"Nu am stiut. Scuze" spune incet

"Nu trebuie sa iti ceri scuze. Nu aveai de unde." Zambeste usor si o imbratiseaza inapoi.

"Care e numele meu real?"

"Nico"

"Eu sunt Nico. Si tu esti?" Intreaba zambind si intinzand mana spre el. Hoseok zambeste inapoi, tocmai ii acorda o a doua sansa.

Jimin

Cred  a iesit un mare 💩Dar il las asa.

M-as bucura daca mi-ati spune parerea voastra despre carte, va rog.

Pozele:

Pozele:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Bye~~

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Bye~~

The slave ∆PJM∆ Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum