3

5K 171 16
                                    

O týden později

Summer

Uběhl týden a dnes je sobota a já jsem v práci. Je čas oběda takže lidí je tu více než třeba ráno. Ráno se tu vždy hrozně nudím tak si otevřu knížku a čtu si. Děláme tu snídaně, ale ne zas tak moc perfektní takže lidi radši chodí jinam. Ale obědy a večeře to tu máme fakt skvělý jídla.

Najednou někdo zase vešel do restaurace. Viděla jsem tři děti a pak za nima šel hráč s číslem 6.

Všichni si sedli ke stolu a on si vzal hned jídelní lístek. Koukala jsem na ně a byla jsem překvapená pořád tím, že má tři děti a jemu jenom 25 a zase tu není jeho manželka.

,,Nekoukej na ně a jdi obsloužit" strčil do mě se smíchem můj šéf. ,,Vím, že je to slavný hokejista, ale obsloužit je musíš" řekl. ,,Omlouvám se, už jdu" řekla jsem a hned se rozešla ke stolu.

,,Dobrý den. Máte už vybrané pití?" Usmála jsem se na děti a pak jsem se podívala na něho, který si mě prohlížel a pak se na mě usmál. Má krásný úsměv.

,,Dobrý den. Mě dejte prosím nealkoholické pivo. A co chcete vy?" Podíval se na svoje děti. ,,Já chci Colu" řekl chlapeček a já si to zapsala. ,,Ello?" Zvedl obočí a podíval se na jednu holčičku. ,,Fantu plosím" zazubila se na svého tatínka a ten se zasmál. ,,Emmo, nech být ty ubrousky a řekni slečně, co chceš k pití" řekl a já se zasmála nad holčičkou, která už roztahovala, všude po stole, ubrousky. Bylo fakt dost hustý, že ví která je která. Ony jsou úplně stejný. Jestli třeba má jedna pihu navíc na obličeji a tak je rozeznávají. Ale já v nich nevidím žádný rozdíl.

,,Jahodový džus chci" řekla a já si to zapsala. ,,Dobře, za chvíli vám to přinesu" řekla jsem a pak jsem odešla.

Všechno, co chtěli jsem vzala a natočila a pak odnesla. ,,Tady máte" usmála jsem se. ,,Děkujeme moc" usmál se na mě a já s červenými tvářemi odešla pryč.

U baru jsem se zase podívala k tomu stolu a všimla si, že na mě kouká a měří si mě pohledem. Radši jsem se otočila, aby neviděl, že jsem celá červená.

Po chvilce jsem se tam zase rozešla a zeptala se jaký chtějí jídlo.

,,Prosím jedny špagety, potom dvakrát ty kuřecí nugetky s hranolkami a pro mě středně propečený steak taky s hranolkami. A ty špagety a ty kuřecí nugetky dětskou porci prosím" řekl a zase se na mě hezky usmál. ,,Dobře" usmála jsem se a odešla pryč.

Nahlásila jsem to v kuchyni a pak šla zase na bar. Podívala jsem se k jejich stolu a usmála se nad tím když jsem viděla, že se všichni smějou a hráč s číslem 6 svého syna lechtá. Mají asi hodně skvělý vztah a to je fakt pěkný.

Měla bych si ale najít jak se jmenuje, protože mu nemůžu pořád říkat hráč číslo 6.

Vytáhla jsem svůj mobil, najela na Google a tam napsala Toronto Maple Leafs.

Tam mi vyjeli informace o tom týmu a pak jsem otevřela odkaz s hráči. Kapitán Justin Bieber a jeho fotka.

Takže Justin. Tak ne o není jenom hezký, on má i hezký jméno. Podívala jsem se ke stolu a hned viděla, že na mě kouká. Proč si mě tak prohlíží když má manželku?

Pousmála jsem se a pak jsem si nervózně prohrábla svoje blonďaté vlasy. Nejsem moc zvyklá, že by na mě koukali takovýhle typy kluků nebo chlapů. Koukají na mě kluci mého věku a nejsou zas tak sexy. A pak mě tady intenzivně pozoruje tenhle sexy muž a já jsem z toho celá v rozpacích.

Za chvíli byly jídla hotová tak jsem vzala všechny čtyři talíře a odnesla je k té roztomilé rodince.

,,Jeeee tati, já chci taky umět takhle nosit talíže! To bude moje pláce!" Vypískla Ella nebo Emma. Opravdu nevím.

Because, I love her✔️حيث تعيش القصص. اكتشف الآن