12

3.9K 296 122
                                    


Elimizdeki poşetlerle evin önüne kadar gelmiştik Jungkook ve Jimin'in evinde toplanmış ama canım arkadaşlarımız bizi evden market alışverişi yapmaya göndermişti elimize de anahtarı tutuşturmuş 'sakın kapıyı çalmayın' gibi uyarıda bulunmuşlardı onlara kızmıyordum çünkü fazla alışmıştım.

Kapının önüne gelmiştik Tae elindeki poşetlerle anahtar arıyordu Tae cebindeki anahtarı bir kez daha aradığında sinirle bağırdım

"Aç artık şu kapıyı !" Tae sıkıntı ile ofladı

"Bulamıyorum Jin-ah "

Dayanamadım ve elimi Taehyung'un ceketinin cebine soktum

"Ben bulurum şimdi"

Taehyung sanki komik bir şey demişim gibi gülmeye başladı ve alayla konuştu  "Bul bakalım."  Diğer elimi de diğer cebine soktuğumda Taehyung aniden dengesini kaybetti ve kendini yere bıraktı ben de onun üstüne düştüğümde ellerim hala ceplerindeydi dışarıdan fazlaca komik bir görüntüydü dudaklarımızın arasında az bir mesafe vardı kalp atışımı duymaması için Tanrıya yalvarırken çaktırmamaya çalışarak konuştum

"Tae nereye koydun anahtarları ?"

Konuşurken yakınlıktan dolayı nefesim Tae'nin yüzüne çarpıyordu. Tae kollarını belime sardı yüzündeki gülümseme utanmamı artırıyordu

"Neden bu anı daha önce yaşamışım gibi hissediyorum"
İçimden 'Çünkü yaşadın aptal' desem de yüzüne karşı bir şey diyemedim ve aceleyle üstünden kalktım

"Sana öyle gelmiştir yaşamadık daha önce böyle bişey" diyerek geçiştirdim. Yüzünde anlam veremediğim bir ifade vardı yerdeyken cebinden aldığım anahtarı kapıya takıp aceleyle içeriye girdim.

• • •

Yemeği yedikten sonra oturma odasına geçmiş oturuyorduk Jiminle Jungkook yine dip dibe olunca fenalık gelmişti

"Ya yeter bu ne böyle sürekli ağız ağızasınız"

"Hyung başka poziyonlarımız da var tercih edersen"

Jungkook'un dalga geçerek söylediği şeyle yanımdaki yastığı kafasına fırlatmıştım Tae kıkırdayarak konuştu

"Rahat bıraksana çocukları ne alıp veremediğin var. Yani şimdi benim bir sevgilim olsa iki cilveleşmeye izin vermeyeceksin hep bir atar"

Kaşlarım istemsizce çatılırken takıldığım tek yer 'benim bir sevgilim olsa' kısmıydı. Sahi bir sevgilisi olsa nasıl hissederdim ki. Sonuçta buna hakkı vardı bir sevgilisi olabilirdi ama nasıl hissederdim kestiremiyorum aklımdaki düşünceler nefesimin ayarıyla oynarken başımı eğdiğimde Tae'nin elini çenemde hissettim.

Zarar vermemeye dikkat ederek naifçe çevirdi yüzümü yüzüne bir süre gözlerime baktı o kadar güzel bakıyordu ki bakışlarının derinliğinde boğulmamak için çırpınıyordum

"Neden astın yüzünü sadece şaka yapmıştım"

Gözlerimi gözlerinden çekmeden gülümsedim daha doğrusu gülümsemeye çalıştım

"Yoksa sevgili yaparım da yalnız kalırsın diye mi üzüldün"

Gözlerim anında büyürken kafamı çevirdim

"Ne alakası var saçma sapan konuşma"

"Tamam hyung sadece şaka yapıyorum ne kadar alıngan oldun böyle"

"Sende çok şakacı olmaya başladın bu aralar ama bilgin olsun gülmüyorum"

Söylediğim şeylere şaşkınlıkla bakıp benden uzaklaştı ve kollarını göğüsünde bağladı sanırım şuan trip yiyordum semenin trip attığı nerede görülmüş tanrı aşkına. Kendi içimden geçenlere kendim göz devirirken Taeye göz attım o da bana bakıyordu ama ben ona bakınca kafasını başka bir tarafa çevirdi onun küslüklerine hiçbir zaman dayanamamıştım ki zaten.

Oturduğum yerden yavaş yavaş popomu kaydırıp Tae'nin yanına yanaştım

"Tae" cevap vermemişti.

"Taehyung-ah" yine cevap yoktu.

"Taehyungie~" bu sefer dayanamamış ve kıkırdamıştı kollarımı koluna sarıp başımı omuzuna koydum oldukça huzurlu hissediyordum gözlerimi yavaşça kapattım.

•••
Dakikalardır oturmuş bir şeyler izler sohbet ederken sıkılarak telefonumu kurcalamaya başladım ınstagrama girip ana sayfamda kısa bir tur attıktan sonra DM'lere girdim en son fake hesabın bana bir şey yazdığını gördüm ona yanlışlıkla görüldü atmıştım umursamadım nasıl olsa fake bir hesaptı mesajı açıp okuduğum da güldüm yine saçma bir şey yazmıştı.

-Selam bebek mugo ben kelebek.

Kısaca naber yazdım aniden yanımdaki Taehyung'un telefonuna bildirim geldiğin de gözlerimi ona çevirdim televizyon izliyordu ona baktığımı anlayınca başını bana çevirdi.

"Bir şey mi oldu?"

Fake hesap o muydu benim üstü kapalı bir şekilde herşeyi anlattığım kişi o muydu gözlerim hızla açıp kapatırken ayağa kalktım bakışları üzerimdeydi kalbim şaşkınlık ve panikle hızla atarken karşısına geçtim.

Jimin ve Jungkook'un anlamasız bakışlarını üzerimizde hissederken onlara bakmadım.

Sesimin öfkeli çıkmasına engel olamadım "Telefonuna bakabilir miyim!?"

Taejinle kalıın 🦄

Remember | Taejin AuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin