1

6.6K 173 5
                                    

Δεν παμε καλα. Δεν πάμε καθόλου καλά. Ενα μικρο γελακι ξέφυγε από τα χείλη σου και σταύρωσες τα χερια σου, περιμένοντας τι προκειται να σου συμβεί.

Βρίσκεσαι σε ένα τεράστιο γραφείο διακοσμημενο απο αντικείμενα πολυτελειας, οπως ακριβούς πίνακες και δερμάτινα καθίσματα αλλα και μεγάλους τρομακτικους φρουρους που κρατανε βαριά πιστόλια. Πως εφτασες εδώ; Καλη ερωτηση. Ακομη, ούτε εσύ η ίδια δεν εχεις βρει την απαντηση. Το μονο που γνωρίζεις ειναι οτι εχεις πέσει θύμα απαγωγής.
Σωστά , σε απήγαγαν. Πιο συγκεκριμένα, ο τυπος που κάθεται στη γωνια του δωματιου, παρακολουθωντας προσεκτικα την οθονη του κινητού του.

Τον προσεχεις καλύτερα. Οχι ιδιαίτερα ψηλος, γυμνασμένο σώμα, μεγαλα χείλη, μικρα ματια, ασημένια κοσμήματα και μαλλιά. Φαινεται πολυ σοβαρός.. και η σιωπή του είναι τρομακτική. Δεν έχεις τολμήσει να μιλησεις ακόμη διοτι ειναι φανερό ότι κανένας από αυτούς δεν ενδιαφέρεται για σενα.

Είσαι πολύ πιο ψύχραιμη από ότι περίμενες, η αληθεια να λέγεται. Θα έλεγε κάνεις, ότι έχεις βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση ή οτι απλα ξερεις να ελέγχεις τους φόβους σου. Αν και ειναι η πρωτη φορα που κάποιος εισβάλει στο σπιτι σου, ακουμπάει την αρτηρία του λαιμου σου και πέφτεις ξερή στο πάτωμα.

Αν οι υπολογισμοί σου δεν ειναι ψευδοι, βρισκεσαι εδω περιπου μια ολόκληρη ώρα. Παρακαλουθείς τον καθε φρουρό, ιδιαιτερα τον ασημένιο τυπο, αλλα δεν μιλάς. Ο ασημουλης σου ρίχνει ένα βλέμμα, αλλα δεν αντιδράς. Συνεχίζεις να τον κοιτάς. Αυτός περπατάει προς το μερος σου και παίρνει θέση διπλα σου. Σκύβεις το βλεμμα σου κάτω και παίρνεις μια βαθιά ανάσα. Κλείνεις τα ματια σου για μια στιγμή και συγκεντρωνεσαι στους ήχους που ακούς.

Βήματα.. γοργά και βαριά βήματα. Καποιος πλησιάζει.

Ξαφνικά η πόρτα άνοιγει και ο ασημουλης φευγει απο διπλα σου. Κοιτας κάτω, ετοιμάζοντας ψυχολογικά τον εαυτό σου.

Ο ασημουλης δίνει την αναφορα του στον αλλο άντρα. "Δεν εχει αντισταθεί, μιλήσει ή προκαλέσει πρόβλημα." Η φωνη του ειναι πιο απαλή και ευγενικη απο οτι είχες φανταστεί. Εντυπωσιακό.

Ο δεύτερος κουνάει το κεφάλι του καταφατικά και διώχνει όλους τους φρουρούς, μηδενός εξαιρουμενου.

Όταν έχουν εξαφανιστεί ολοι απο τον χώρο, είστε πια οι δυο σας. Δεν μιλάς, αντικρίζεις το πάτωμα μεχρι που σε πλησίαζει αυτός. "Σήκωσε το βλέμμα σου αγαπη μου." Πιάνει το πιγούνι σου και τα ματια σου γουρλώνουν.

Troublemaker | Jeon Jungkook BTS Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα