Capitolul 37.

5.5K 323 14
                                    


Eu eram deja condamnată.


  Muzica răsuna puternic în boxe, neoanele puternic colorate nu mai erau o problemă pentru mine, deoarece eram mult prea prinsă în starea de euforie ca să le mai acord importanță. Drogurile își făcuseră efectul cu mult timp în urmă, iar băutura îmi amplifica starea pe care o aveam.

Eram cu Bree în mijlocul ringului de dans, frecându-ne una de cealaltă, într-un mod seducător sau măcar încercam. Eram chiar în inima petrecerii, înconjurate de alte persoane care dansau alături de noi.

   Habar n-aveam pe unde umblau băieții și mă distram mult prea bine ca să-mi mai pese.

Am simțit un corp străin lipit de spatele meu, dansând în tandem cu mine. Prinsă în vraja euforiei, mi-am ținut ochii închiși și am început să dansez fără nici o jenă cu persoana din spatele meu. Două mâini s-au așezat pe soldurile mele, instruindu-mi fiecare mișcare. Din instinct mi-am ridicat brațele în sus, așezându-mi palmele pe gâtul persoanei din spatele meu.

Sunt trezită la realitate de Bree, care îmi adusese încă un shot și fără să aștept, l-am luat bucuroasă și l-am dat peste cap, zâmbindu-i mulțumitoare prietenei mele, care mă privea rânjind drăcește. M-am încurntat neștiutoare, iar albăstrica a dat subtil din cap spre stânga.

   Curioasă, mi-am întors privirea spre locul unde indicase și am simțit cum sângele îmi înghețase în vene când am dat de privirea glaciară a lui Xander. Era destul de departe de de noi, dar eu îl vedeam ca și cum ar fi chiar lângă mine.

   Stătea cu brațele încrucișate la piept, având tipica sa postură impunătoare, ce-ți dădea fiori pe șirul spinării. Iar cea mai rea parte era că nu-și dezlipea privirea de pe mâinile străinului din spatele meu, ce încă erau așezate pe șoldurile mele. Bree observase reacția lui Xander și nu-și putea abține rânjetul obraznic, lucru ce m-a determinat să-mi dau ochii peste cap.

Duceam un duel al privirilor împreună și știam că nici unul dintre noi nu era pregătit să renunțe, dar eu aveam alte planuri în seara asta, iar unul dintre ele era să văd până unde poate merge demonul brunet, ce mă privea furios.

M-am întors cu fața la băiatul din spatele meu și i-am înconjurat gâtul, continuând să dansez cu acesta. Mi-am ridicat privirea și l-am examinat atentă. Era blond din câte am dedus, avea ochii căprui și trăsături fine. Nu arăta deloc rău, iar asta mă încânta la nebunie!

Nemaistând pe gânduri, mi-am lipit buzele de ale sale, acesta răspunzându-mi bucuros la sărut, ducându-și mâinile spre fesele mele, trăgându-mă mai aproape de el.

Nu cred că a durat mai mult de câteva secunde sărutul, deoarece două brațe m-au tras cu putere în spate, iar următorul lucru pe care l-am simțit a fost cum sunt aruncată ca un sac de cartofi pe umărul demonului.

   –La dracu cu tine, Xander Black! Bolborosesc nervoasă și încep să mă agit, dând din mâini și din picioare ca un copil mic ce nu primește ce își dorește.

   În toată nebunia care era în jurul nostru și din cauza stării mele de eforie, nu am realizat unde mă ducea, decât în momentul în care m-a pus jos pe gresia din baia clubului. S-a asigurat că mă pot ține pe picioare și s-a dat în spate câțiva pași, continuând să mă privească fioros.

   –Ce crezi că faci? Mă rățoiesc, luându-l la rost.

   –Te privesc!

   –Oh, serios? Răspund ironică, în timp ce-mi încrucișez brațele la piept, începând să bat cu tocul în gresia băii.

Playing dirty Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum