Capitolul 37

473 39 5
                                    

Apoi îl trag în dormitor aruncandu-l pe pat. Am început din nou să îl sărut. Efectiv îi iubeam buzele, erau așa dulci și moi. Mă retrag din sărut și mă uit puțin la el. Era așa roșu, dar îi simțeam dorința. Nu am mai stat pe gânduri și i-am dat jos tricoul acesta tragandu-ma din nou într-un sărut.

Am început să îi las mici urme pe gât îndreptându-mă spre sfarcuri sugându-le la rândul lor și jucându-mă puțin. Am continuat să mă las în jos sărutând pătrățele ajungând până la pantaloni.

M-am uitat la Hoseok. Acesta avea ochii închiși și își mușca buza. Am rânjit, apoi am început să fac mișcări bruște. Hoseok doar a scos un mic gemat însemnând că juniorul se mărește. Nu am vrut să-l mai chinui așa că am dat pantaloni jos, acesta fiind doar în chiloți. Îmi dau tricoul jos și îl arunc undeva prin cameră. I-am mai făcut câteva mișcări bruște apoi îi dau jos chiloți. Arăta asa bine gol.

Am început să i-o frec acesta gemand ușor.  "Ești ok, baby?", întreb uitându-mă la el. Acesta dă din cap afirmativ apoi mă trage punându-se peste mine sarutandu-ma, apoi la rândul lui s-a lăsat până jos lăsându-mă la pielea goală.

Hoseok îmi apucă penisul jucându-se puțin apoi punându-l în gură. Face asta de câteva ori apoi se îndepărtează urcând din nou spre buzele mele. Îl sărut din nou apoi ma ridic mergând spre un dulăpior luând un prezervativ și lubrifiant.

"Întoarce-te", spun, iar Hoseok se întoarce cu fundul spre mine. Are un fund așa frumos...păcat ca va fi distrus de mine. " Introduc primul deget", spun și bag primul deget. Am făcut mișcări ușoare pentru ca Hoseok să se obișnuiască. După câteva minute l-am atenționat ca bag al doilea deget. Hoseok doar tremura și dădea din cap. Am băgat și al treilea deget pana la urmă făcându-l pe Hoseok sa geamă din nou. După 3 minute scot degetele și îmi pun puțin lubrifiant în mână pentru a masa gaura, apoi îmi pun și pe penis.

"Acum intru", spun și intru ușor în el. Hoseok simțind mișcările mele a început sa geamă de durere, dar știu ca se va obișnui și că va cere mai mult. Am început să măresc viteza mișcărilor, asta făcându-l pe Hoseok să geamă și mai tare. Ies din el și îl întorc cu fața spre mine. Îmi mai pun puțin lubrifiant și îi ridic picioarele intrând din nou în el. Făceam mișcări rapide, dar și adânci. În cameră se auzea doar gemetele lui Hoseok făcând muzică în urechile mele.

———

N-am csz:)))

Scuzati eventualele greșeli gramaticale")

In love with a star // sope Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum