24

4.9K 147 20
                                    

Justin

Zazvonil jsem na byt Summer a čekal až mi otevře. Za chvíli mi otevřela a trochu se usmála. ,,Ahoj princezno, nesu květiny té nejkrásnější dívce tady. A dneska bychom mohli dělat tvoji nejoblíbenější činnost a to je Netflix a Chill?" Usmál jsem se a podal ji kytky. Summer se krásně zasmála a pustila mě dovnitř. ,,Děkuji" šeptla roztomile když si ty kytky prohlédla.

,,Tvůj dnešní nápad s Netflixem se mi líbí" usmála se. ,,To jsem rád. Už na mě nejsi naštvaná?" ,,Ne už ne" řekla a já se usmál a objal ji.

,,Včera jsem dal Elizabeth žádost o rozvod" řekl jsem a ona se na mě překvapeně podívala. ,,Fakt?" Usmála se. ,,Jo a jsem rád, že jsem to udělal" řekl jsem s úsměvem. ,,A podepsala ti to?" ,,Bohužel ještě ne. Ale začal jsem ji říkat, že když to nepodepíše tak budeme mít sporný rozvod. No a sporný rozvod je hodně na nic, protože když máme děti tak k nám budou chodit nějaký pracovnice na ochranu dětí a budou se jich ptát na různý otázky a pak děti budou muset chodit na každý náš soud a budou muset poslouchat jak se tam s Elizabeth hádáme a házíme na sebe všelijakou špínu. Takže jsem ji řekl jestli má ty děti aspoň trochu ráda tak by to měla podepsat. Protože tohle by bylo pro ně trápení." Řekl jsem s povzdechem. ,,To je hrozný, že kdyby byl sporný rozvod tak ty malý děti by tam museli chodit" ,,Bohužel to tak, mluvil jsem se svým právníkem a ten už má za sebou hodně sporných rozvodů" ,,Určitě to podepíše, protože musí je mít aspoň trochu ráda ne?" Zvedla obočí a já pokrčil rameny.

,,No to je teď jedno, budu doufat že to podepíše. A taky jsem šel do té restaurace, kde jsi pracovala a řekl jsem šéfovi, že ty si nic neukradla nebo si nechtěla nic ukradnout" ,,A on ti to věřil? Mě vůbec nevěřil" povzdechla si. ,,Šel jsem tam za ním. Začal jsem mu říkat, že si nic neukradla a on mi to taky nevěřil. Ale potom jsem mu začal říkat, že se mi Elizabeth přiznala, že to udělala ona a ať se on podívá na kamerový záznam. Byl jsem na něj docela hnusnej. No a on se tam podíval a viděli jsme, že když jsi dávala na stůl jídlo tak ona ti to tam hodila. Takže jsem mu řekl ať se ti omluví. Tak snad ti zavolá" řekl jsem a ona mě nečekaně políbila.

Usmál jsem se, chytil ji za pas a přitáhl si ji blíž k sobě. ,,Děkuji ti moc" zašeptala. ,,Nemáš zač zlatíčko. Nemůže tě vyhodit bezdůvodně" řekl jsem a ona se usmála a objala mě.

,,Nepůjdeme se spíš někam projít? Je tam krásně" řekla. ,,Klidně, ale musím zajet k sobě se převléknout, v teplácích se nikde procházet nechci" řekl jsem se smíchem.

,,Tak fajn, tak já se jdu obléknout" řekla šťastně a odešla do ložnice. Najednou mi přišla zpráva od mého dá se říct modelového manažera. Jsem totiž model hlavně pro Calvin Klein a přidělili mi jednoho manažera a ten mi vždy píše když dostanu nějakou nabídku na modelování.

Od manažera mi přišla nabídka na Vogue a píše mi, že klidně by brali kdybych přivedl i Summer a udělali bychom photoshoot spolu. To je hodně dobrá nabídka.

,,Zlato?" Rozešel jsem se do ložnice a viděl ji jak si zrovna dává svoje velké zlaté náušnice, které ji tak sluší.

,,Ano?" Usmála se na mě. ,,Přišla mi nabídka od Vogue, že by se mnou chtěli udělat nějaký fotky a rozhovor a byli by rádi kdyby fotky udělali i společně s tebou" usmál jsem se. ,,Jakože by nás spolu fotili?" ,,Ano prostě photoshoot nás dvou na časopis Vogue. Znáš to ne?" ,,Miluju Vogue. Justine ale já nejsem žádná modelka." Řekla nervózně. ,,To vůbec nevadí. Budeš tam se mnou a budeme mít fotky spolu. Oni ti řeknou co dělat. Prosím bude to perfektní když budeme spolu v časopise Vogue" usmál jsem se. ,,Tak co?" Pohladil jsem ji po tváři. ,,Uhm tak asi jo. Ale teď jsem teda neskutečně nervózní" Zasmála se. ,,Neboj se vůbec. Bude to v pohodě. Budeš skvělá" řekl jsem s úsměvem a dal ji dlouhou pusu.

Because, I love her✔️Where stories live. Discover now