BÖLÜM 10

4.7K 479 332
                                    

Gözlerini bir saniye bile ayırmadan karşısındaki çocuğu izlemeye devam etti, Yibo. Yukarı kıvrılmış dudakları ve saçlarını okşarken iyice büyümüş koyu kahverengi gözleriyle sevgi bekleyen küçük bir kediye dönüşmüştü adeta. Spor salonuna geldiği halinden eser kalmamış, iyice sakinleşmişti.

"Bazen daha önce seni hiç tanıyamamış olduğumu düşündürüyorsun bana. "

"Öyle mi?" Dedi yavaşça biraz daha yaklaşarak. Aslında tek amacı yaklaşmaktı ve bunun için öylesine bir cevap vermişti.

"Bazen sana çok fazla yüklendiğimi düşünüp kendime kızıyorum, bazen de beni o kadar çok sinirlendiriyorsun ki daha fazla yüklenmem gerektiğini düşünüyorum. "

"Ama yine de bana kıyamıyorsun değil mi?" Xiao Zhan elini yavaşça aşağı kaydırdı ve yanağını sıktı nazikçe. "Bana kıyamadığını çok iyi biliyorum. "

"Neden bu kadar açık sözlüsün." Yibo sırıtarak yanağını elinden kurtardı, hemen sonra da ani bir hareketle Xiao Zhan'ın sırtının dönük olduğu yerdeki dolabına uzandı. Böylece bedenleri arasında neredeyse hiç boşluk kalmamıştı. Xiao Zhan da beklendiği gibi, geri çekilmemişti bile. Dolabından lila rengi bir sweat alarak geri çekildi ve Xiao Zhan'a uzattı elindekini. "Birazdan üşümeye başlayacaksın, üstüne bunu giy."

"Bana kıyamadığını söylemiştim. "

Yibo anında uzattığı sweati geri çekti. "Kıyabileceğimi kanıtlamamı ister misin?"

"Ha-hayır. Böyle devam et lütfen." almak için bir hamle yaptı.

Yibo elindekini yukarı kaldırdı iyice. "Nasıl devam edeyim? "

Xiao Zhan elindekine uzanmak için bir hamle daha yaptığında Yibo ona arkasını döndü. Elindekini vermeden önce onunla biraz oynamak konusunda kararlıydı. Xiao Zhan onu kıyafetinden çekiştirerek yenmek istedi fakat cılız bedeniyle Yibo'yu kontrol etmesi oldukça zordu ve Yibo'da bunun farkındaydı. Bunun yerine daha mantıklı bir plan düşünmeliydi. Yibo'nun oldukça savunmasız olduğu bir anda hiç çekinmeden onun üzerindeki sweati göğsüne kadar yukarı çekti. Karnına değen soğuk havayı hissettiğinde Yibo anında yukarı kaldırdığı elini aşağı indirerek belini kapattı. Uğraştığı çocuğun ne kadar utanmaz olabileceğini unutmuştu. Karşısında kıkırdayan Xiao Zhan'a bakıyordu hayretle. Xiao Zhan Yibo'nun ona engel olmayacağından emin olduğu bir anda elindeki sweati aldı kolaylıkla. Aslında henüz üşümeye fırsatı olmamıştı bile, sweat önemli değildi ama Yibo ile oynamak güzeldi.

"S-sen ne yaptın az önce. " Yibo o kadar utanmıştı ki sesi titreyerek konuştu.

"Sadece küçük bir şaka." Xiao Zhan dalga geçercesine Yibo'dan aldığı sweati geçirdi üstüne. "Hâlâ benden bu kadar utanıyor olman beni çok üzüyor."

Xiao Zhan'ın yaptığı 'küçük' şaka Yibo'nun kalp atışlarını olması gerekenin çok üstüne çıkarmaya yetmişti. "Ne kadar utanmaz olduğunu unutmuşum."

"Seni yemişim gibi davranma yine. Meraklı değilim sana."

"Meraklı değil misin? Ha? Her fırsatta bana dokunuyorsun. Gören de benimle flörtleştiğini falan düşünür. Komik. "

"Flörtleşmek mi?" Xiao Zhan üzerini düzeltti güzelce ve giydiği şeyin Yibo'nun olmasının verdiği özgüvenle "Flörtleşmek kulağa hoş geliyor aslında." dedi. Gözlerini korkunç bir şekilde Yibo'ya dikmişti. Fakat sadece dalga geçip onu korkutmaya çalışıyordu.

Yibo yavaşca geri adım atarak ondan uzaklaşmaya çalıştı. O böyle yaptıkça Xiao Zhan ona adım adım biraz daha yaklaşıyordu. Yibo onun gerçekten aklından korkunç şeyler geçtiğini düşünüyordu. Tek kaşını kaldırmış bir şekilde onu yakaladığı yerde yemek istermiş gibi bakmasının başka bir açıklaması olamazdı çünkü. "Korkunç bir şey yapmayı planlamıyorsun değil mi? Bu sefer seni gerçekten mahvederim Xiao Zhan."

Black or White [Yizhan] ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin