6:Ev ve evde'kiler

345 24 13
                                    


Uzun zamandır yürüyorduk. Gitiğimiz yere yakın bir tane daha mâlikane vardı. (Biraz mantık yürütün orası ne malikânesi olabilir bulamasananız yazın yada fikirlerinizi yazın) Merakımdan o mâlikaneyi sordum. "Hey,Zolgo bu mâlikanede kimler yaşıyor?"
Bana baktı. Bir şeyler mırıldandı. "Ne oldu?" "Onlar benim düşmanlarım" ardından yine bir şey mırıldandı. Merak etmedim değil.

Gördüğümüz mâlikanenin zıt bir patikaya çıktık. Biraz daha ilerleyince bir malikane daha gördüm. "Hey,şu malikane benzeri yer mi?" Dedim ve malikaneyi gösterdim. Bana baktı ve küçük bir gülücük attı. "Evet orası" dedi. Biraz daha ilerleyince mâlikaneye vardık. Kapıda tuhaf siyahımsı aynı Zalgo'nun renginde ama Zalgo olmayan birileri çıktı.

Oldukça tuhaftılar. Merhaba efendim gibisinden bir şey söylediler. Zalgo önden girdi. Bende arkasından girdim. Ev dışarıdan daha güzel görünüyordu.

İçeri girince dört tuhaf kişi ile karşılaştım. Maskeli "hey,Zalgo yeni boya mı getirdin?" Sorusu tuhafıma hemde biraz korkutmuştu. Diğerleri bize döndü. "Öhm öhm... o sadece ziyaretçi. Bu gün boya yok Bloody!" Yüzünde pardon nerdeyse her yerinde dikilmiş biri konuştu. "O zaman ne için geldi?" Diye soru yöneltti. "Misafir dediysem misafir" yüzünde siyah beyaz maskesi olan biri "ah,dostum ben Offy ile buluşucam by" diyerek kapıdan dışarı çıktı. "Hadi kendinizi tanıtın!" "Ben Liu Homicidal Liu" kız konuştu. "Clockwork" beyaz maskeli konuştu. "Bloody Painter" (kesin yanlışlık oldu ama nerede? O lardan iki tane koymayı unutmuşsun canım)

"Almira tanıştığıma memnun oldum"

°°°
Yazar bölüm attı. Benim aklımda Shipler geldi her sevip sevmesek bile burda kullanacağım he bu arada Masy×Hoodie ship'i içinde geçerli. Medyayı dinleyin derim. Bu şarkıyı Jeff'e yakıştırıyorum.

Düşman Kardeşler (ABİ KARDEŞ) /Devam Etmeyecek-/Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin