9|

538 55 20
                                    


9.Bölüm

Bazı şeylerde zorlanan ,Ali Nazlı'nın teklifi ile ayni evde yaşamaya karar verir. Ancak mesleği ile yapamayacağını anlar ve Nazlı ile ayrılık çanları çalar .

Asistan Odası

Nazlı Asistan odasında ağlamaktadır.

Flashback 1 gün önce

A:Kimsenin beni düşüdügü falan yok!

N:Ali saçmalama ,onların hepsi senin arkadaşın.

A:Ben kendimi deli gibi zorladığım için o sesler ,o çiçek bana hayalkırıklığı gibi kokuyor .Ben sana dokurnurken korkuyorum .

N:Korkuyor musun?

A:Evet ,temas beni ürkütüyor bilmiyormusun ?Otizimliyim ben ve bu hiç geçmeyecek!

Şimdiki zaman

Nazlı ağlamaya devam ederken ,Ali içeri girer.

A:Olur zannettim, Nazlı !Bazı şeyleri beceremiyorum ama becerdiğim tek iyi şey !

N:Cerrahlık !

A:İyi olucaz ,değilmi ?

N:Olucaz , sen hep benim yanımda olacaksın ,sadece ben sana dokunamayacağım .

A:Seninle yaşadığım her şey çok güzeldi !

N:(Ağlayarak ):Çok güzeldi.

A:Hoşcakal ,Nazlı seni çok özleyeceğim .(Ali dışarı çıkar. )

2.Ay Sonra

Geçen iki aydan sonra, Ali evden ayrılmış başka apartmana taşınmış ve Komşusu Ezo ile tanışmıştır.Ferbel ise Ferman'ın evlenme teklif etmesi ile kopma noktasına gelip ayrılırlar .Ferda ise geçici olarak bölüm başkanı olup ,bir mektupla babasının kimsenin arasında kalmaması için ,Amerikaya geri döner, Tanju hastane batma noktasında olduğu için ,Ferman'ı bölüm şefi yapıp kalacak sadece bir asistanı seçmesi ister ,Güneş ise iki hemşirenin kovulma durumundan dolayı fedakarlık edip istifa eder.Ali tam başasistan olacakken ,yaptıgı hata yüzünden başasistan, Nazlı şeçilir. Ali'yi bu şekilde gören Ezo annesini çagırır,Vuslat Kozoğlu'nun hastanenin %51 'ni almasi ile yeniden başhekim ,Adil Hoca olur Tanju ise Ferman'ın altında çalışmaya mağrus bırakılır .Vuslat'ın derdi ise Ali'nin Ezo ile arkadaşlık kurmamasıdır.Ali'ye bu yüzden kök söktürür.

Kafeterya

N:(Dış ses):Aramız açık biliyorum, normalden daha zor biriyim şuan biliyorum, babam çok zor zamanlar yaşattı bana.Sen o basit seyi yapamıyınca kırıldım biraz .Öyle hemen hiç birşey olmamış gibi yapamam şuan.Ama bu seni sevmediğim anlamına gelmiyor .Biraz zaman ver bana .Zaten ne yapıcam ki ,tanıştığımızdan beri dönüp dolaşıp hep sana geliyorum .O yüzden ne olursa olsun ,ben hep sana geleceğim .(Tüm bunlari düşünürken ,Ali ile ortak arkadaşları ,Eylül gelir.)

E:Nazlıı!

N:Eylül !geldiğin için çok teşekkür ederim!Sana bir teklifim var!

E:Nazlı korkutma beni!Ne oluyor ,bak kesin bir şey var.

N:Eylül senden ,bebeğime taşıyıcı anne olmanı istiyorum.Ben artık ,Ali'yi galiba tamamen.kayıp ettim,onu çok özledim. O yüzden ondan bir parçanın benimle olmasını istiyorum, Bak biliyorum kocanı kayıp ettin o kazada anne olma yetini kayıp ettin.Ben bunu hem senin anne olman içinde istiyorum başka türlü olmaz,belki barışırsak bilmiyorum. Olacaklari kestirmek zor o zaman sende hem halasi hem annesi olursun .

Mucizevi DeğişimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin