🌻deel 25🌻

23 2 10
                                    


pov Jack

ik trek Laila los van een jongen. volgens mij was hij die pizza guy van gister. ik geef de jongen een klap in zijn gezicht en zeg/schreeuw nog iets naar hem. de jongen rent weg en ik draai me om. ik focus met op Laila. ineens word ik boos. maar niet zo een beetje ook.

'wat de fack bezielde je?!' zegt ik boos. ik heb haar handen nog steeds vast. Laila kijkt me eerst vol verbazing aan maar snel is die blik weg. angst dat is wat ik in haar ogen zie. diep van binnen heb ik spijt maar ik blijf boos. 'Jack la-laat me l-los..' zegt ze met tranen in haar ogen. ik laat haar niet los. ik pak haar polsen nog harder vast. ze laat een traan vallen. ik weet niet wat er met me aan de hand is maar ik stop niet. daarin tegen ik lach alleen maar. op de een of andere wijze trekt ze zich los. 

ik kijk haar boos aan. ik stap op haar af. ze is bang ik zie het. maar het doet me niks. ik hef mijn hand. hij beland met een klap op haar wang. meerdere tranen verlaten haar ogen. even staat ze versteend. dan komt ze in actie. ze rent kei hard weg. ik ren achter haar aan. oh damn ze is snel. als ze veel te ver weg is geef ik het op. ik loop naar het dicht bij hotel en huur een kamer. ik vraag Luuk wel of hij mijn spullen zo kan brengen. 

pov Laila

het geeft me met zijn platte hand een klap op mijn gezicht. de tranen rollen over mijn wangen heen. mijn wang doet pijn en ik wil ernaar grijpen maar ik ben versteend. ineens kan ik weer bewegen. in ren snel weg. ik hoor hem achter me aanrennen.  na 10 minuten gerent te hebben kom ik hijgend tot stilstand. shit ik wist dat is zo hard kon rennen. haha dat was gwn sprinten. ik kijk achter me. niemand. ik vertrouw het nog steeds niet en ren verder. 

thuis aan gekomen loop ik recht door naar mijn kamer. gelijk ruik Jack's after shave. normaal zou ik me hoe dan ook  gelijk fijn voelen maar dit keer niet, ik pak zijn tas waar alles in zat en gooi al zijn spullen erin. ik loop mijn kamer uit, zet de tas in Luuk's kamer en loop weet naar mijn kamer. ik spuit wat van mijn parfum in de lucht. ik zet het raam op een kier zodat ik niet stik en kleed me om.

ik haal  eerst even mijn make up van mijn gezicht af en stap snel onder de douche. ik stap uit de douche en droog me af. ik loop naar mijn kast en kijk er emotie loos in. ik pak een hoodie en een legging. tot slot doe ik nog dikke warme sokken aan. het boeit me niet of ik er leuk uitzie of niet. ik zeg mijn capuchon op en laat me tegen de muur zakken. ik barst in tranen uit. ik open mijn tellie en klik op het camera icoontje en kijk naar mijn gezicht. geen uitgelopen mascara.

ik draai mijn hoofd wat naar links. heel mijn wang is rood. ik laat mijn vingers zacht over mijn wang glijden. het doet pijn... mijn vingers laten een tintelend gewoel achter op mijn wang. de tranen rollen weer over mijn wangen. ik denk terug aan het moment. 

hij was boos, boos omdat een andere jongen zijn arm om me heen sloeg en ik hem wou slagen... Laila het is je eigen schuld! je had moeten zeggen wat die jongen deed en niet je bek houden en daar blijven staan?! wat als je het Jack had verteld... wat als je niet die jongen wou slaan? wat als je Jack rustig probeerde houden? wat als.... zo veel vragen waar ik geen antwoorden op kan geven. ineens gaat mijn telefoon af. ik kijk op het scherm. het zijn de meiden.

soof: heeey!

amy: omg hey! ( @roseashantilin XD wahahahah)

emily: hey meidddd

ik: hey..

amy: whut be...

soof: PLUK DE DAG!

emily: omg wahahahahha soof doe normaal!

ik grinnik die meiden merken gelijk als er iets is en krijgen me op de een of andere  manier altijd blij

soof: hee maar Laila wat is er nou echt?

amy: ja vertel

ik: het... nou...

emily: rustig neem je tijd

ik zucht diep. oke hier gaan we...

ik: het is een lang verhaal maar ik vertel een samenvatting. ik ging me Jack hard lopen en toen kwamen we iemand tegen die me probeerde te  fixen.. Jack was aan het bellen en had het niet door. de jongen ging te ver en sloeg zijn arm om me heen. ik wou het slaan en Jack had me door. pakte me vast en sloeg die guy. die gast rende weg. toen begon Jack uit het niets tegen me te schreeuwen. hij sloeg me en ik rende naar huis. 

ik zucht afweer. het is stil bij de meiden.

amy: oh shit laila...

soof: ik weet niet wat ik moet zeggen..

emily: damn Lai

ik: meiden ik wil even wat tijd voor mezelf...

amy: oke rustig aan meis

emily: rust maar uit schat

soof: hou je taai 

ik hang op en zucht. leuke meiden en heel lief van ze dat ze me steunen maar ik voel me echt als shit. 

'ik ga ff naar mn maten! joe!'hoor is Luuk roepen. ik mompel wat terug. ik vind Jack nog steeds leuk ook al wil ik het niet. hij maakt me blij maar doet me pijn. fysiek en mentaal.. hij maakt me onzeker. toen Levi me pijn deed deed het me gwn niks ik voelde me goed. ik ging letterlijk vechten met de bad boy van de school.

nu slaat Jack me en ik ben gelijk onzeker. je merkt het misschien nu niet maar ik ben van binnen wel onzeker... ik.. misschien als... het is niet jou schuld Laila. of toch wel? ik weet het allemaal gewoon niet meer?! ik sta op en loop naar mijn bed. het is pas 14:36 maar ik ben dood op. ik ga onder de deken liggen en val gelijk in slaap. eindelijk rust.

hoii niet een geweldig hoofdstuk maat hee nu eten jullie wat Jack heeft gedaan. hahahahaha vlgm haten jullie  hem nu echt. oh ja bij de stukje dat ik rose had getagt er is een meisje  die wij niet kennen op school. ( ze is wel aardig) maar steeds als ze ons ziet zegt ze omg hoi! en ja dat XD

xx Iriss

A Good Girl Cant't Have The Bad Boy.Where stories live. Discover now