29

4.1K 174 15
                                    

V minulé části byl rekord ve vote a to 98 vote! Panebože já vám moc děkuji! Jsem si říkala, že ta část je příšerná, ale asi se vám líbila. Takže moooc děkuji. Jste zlatíčka.

Justin

Prudce jsem zabrzdil před mým domem. ,,Zlatíčka, rychle vystupte" řekl jsem a vylezl z auta. Emmu, který vždy hrozně dlouho trvá než se dostane z auta, jsem rychle vzal na ruce a šel ke dveřím. Vešli jsme dovnitř a byl jsem překvapený když jsem v předsíni viděl Elizabeth s nějakým klukem.

,,Co ty tady doprdele děláš? A kdo je tohle?" Vyhrkl jsem nechápavě.

,,No já, uhm...no" zamumlala a pak se podívala na děti. ,,Ahoj zlatíčka" usmála se na ně. Hodně dlouho jim neřekla zlatíčka.

Ani jsem nebyl překvapený když Emma a Ella jen zamumlaly ahoj a odběhly do pokojíčku. Ollie ji řekl ahoj a zamával a taky odešel pryč.

,,Oni mě vůbec nevítají" zašeptala. ,,Divíš se? Jsi příšerná matka" Zavrčel jsem. ,,A jak si sem doprdele dostala Elizabeth?" ,,Bylo odemknuto" ,,To je totální hovadina. Když jsem odjížděl tak jsem zamykal a..." padl mi zrak na kufr, který měla Summer v New Yorku.

,,Summer byla tady" vydechl jsem. ,,Volala ti?" Ušklíbla se. ,,Měla nehodu. Někdo ji srazil autem, nebo spíš mu skočila pod kola" řekl jsem a prohrábl si vlasy. Všiml jsem si jak se ti dva na sebe vyděšeně podívali.

,,Co je?" Vyhrkl jsem. ,,Tohle jsem nechtěla" zašeptala. ,,O čem to sakra mluvíš? Mluv Elizabeth!" Zařval jsem a zrovna sem přišla Kathrine. ,,Ahoj Justine, tak jsem tu, můžeš jet do nemocnice" řekla. ,,Děkuji, vím že dneska máš volno a..." ,,Já děti klidně pohlídám" řekla Elizabeth a já se falešně zasmál.

,,Ani náhodou. Už jsi je měla přes víkend a víc nemůžeš. A teď vypadni a už nikdy sem nechoď bez dovolení a nikoho sem netahej" Zavrčel jsem, rozloučil se s Kathrine a pak jsem běžel k autu a rychle jel do nemocnice.

Při cestě jsem myslel jen na to ať to Summer přežije. Protože když ji srazilo auto v rychlosti tak to určitě nebude mít jenom zlomenou nohu.

Prudce jsem zabrzdil před nemocnicí a rozeběhl se dovnitř. ,,Dobrý den" doběhl jsem k recepci a sestřička se na mě podívala. ,,Přejete si?" Pousmála se. ,,Přivezli sem Summer Fisher, srazilo ji auto" vydechl jsem. Bylo hrozný tohle říkat.

,,Ano, je na sále. Jděte si sednout támhle, myslím že tu jsou už i její rodiče" řekla a já potichu poděkoval a šel tam, kam mi řekla.

Přišel jsem na konec chodby a tam byli její rodiče a Kyle. ,,Justine jsi tady" vydechl Kyle a zvedl se. Pevně jsem ho objal a snažil se nebrečet.

,,Dobrý den" pozdravil jsem její rodiče a taky je objal. ,,Justine, tykej nám prosímtě" řekl její táta a já přikývl.

Za chvíli se otevřely jedny dveře a odtamtud vyšel doktor a za ním vezli lehátko a tam byla Summer.

,,Summer!" Vyhrkl jsem a přiběhl k tomu lehátku. ,,Pane musíme ji převézt na pokoj" řekl doktor a já si povzdechl a pustil její ruku.

,,Ještě nemáme vyhráno" řekl doktor a já už to nevydržel a rozbrečel se. ,,Jak teda na tom je doktore?" Zeptal se potichu její táta.

,,Summer měla a stále má spíše vnitřní zranění než vnější. Má zlomenou nohu a tři žebra, ale měla silné krvácení do břicha a bohužel potratila, je mi to líto" řekl a já vykulil oči. ,,Cože? Ona byla těhotná?" Vyhrkl jsem. ,,Ano, vy to nevíte?" Zvedl obočí. ,,Ne vůbec to nevím a myslím, že to nevěděla ani Summer, protože by mi to hned řekla" řekl jsem a prohrábl si vlasy. To snad ne. Mohli jsme mít miminko.

Because, I love her✔️Where stories live. Discover now