53. Bölüm

46.9K 2.5K 528
                                    

Keyifli okumalar🌸

___

Kardelenle birlikte hocadan izin alabilmiş ve basket sahasına gidiyorduk. Buraya kadar gelen seslerden son ısınma ya da antrenman yaptıklarını anlamıştık. Eren de takımda oynuyordu ve ben bununla Kardeleni birazcık sinir ediyor olabilirdim. Ama tabiki de onların olması için.

"Sen bana diyeceğine kendi haline yan. Orada bir sürü kız olucak izleyecek şimdi." Bunu diyeceğini biliyordum. Gerçekten kıskanç biriydim ama kızların bakmasına engel olamazdım ki. "Ben Atanın bakmayacağını biliyorum. Sevgiliyiz sonuçta. Ama Erenciğim için bilemem tabi. Yakışıklı çocuk boylu poslu. Başı da bağlı değil hem. Kızların aradığı erkek işte"

Yanımda gerildiğini ses tonundan anlarken içten içe sırıtıyordum. "Ay banane ondan. Sinir edip edip duruyor zaten. Sizde çok fenasınız he. Sizin yüzünüzden sardı bu. Git desem gitmiyor sus desem susmuyor. Salak desem teşekkür ederim bende seni diyor."

Dediğiyle güldüm. "Sizin nasıl bir ilişkiniz var ya öyle?" Sahaya geldiğimizde gözlerim Atayı arıyordu. "Aman aman ilişki falan deme. Çıkar şimdi bir yerlerden" Karşıdan bize sırıtarak gelen Ereni görünce gülüşüm büyüdü. "Heeeh! İti an çomağı hazırla derler" Eren dediği duyup alınmış gibi yaparken tekrar bir tartışmaya başlamasınlar diye araya girdim.

"İyi insan lafının üstüne diyelim biz ona."

"Tabi ki de iyi insan yenge. Buradaki tüm kızlar için öyle de bi cadının birine farklı" Kardelen kafasını bdalka tarafa çevirip sahadaki diğer kimileri süzerken altta kalmayıp konuştu. "Ben o kızlardan değilim işte naparsın. Sana yakışıklısın canım cicim diyenlerin yanına alalım seni"

Eren yanıma gelip kolunu omzuma atarken kulağıma eğildi "Bu kankan beni kıskanıyor ha" Dediğiyle gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırırken Kardelen fark edip araya girdi. "Ne diyor bu sana? Yine ne dedin hakkımda? Bi de benim arkadaşıma diyor ya!"

"Ya bi durun! Ata nerede? Göremedim ben" Eren eliyle karşıyı gösterirken birkaç kişiyle konuşan Atayı gördüm. Onlar da takımda oynuyor olacak ki üstlerinde Eren ve Ata da olduğu gibi okulun forması vardı. "Yedekleri falan son kez ayarlıyor. Çağırayım da gelsin gönlümün efendisi"

Yakınımda olan koluna şaplak atarken hiç hissetmemiş gibi yapıp Ataya seslendi. Ata ve birkaç göz daha bize dönerken utanmıştım. Böyle durumları pek sevmiyordum. Ata hepimize bakıp yandaki arkadaşlarına son kez bişeyler söyleyip gelirken Eren yine kulağıma eğildi.

"Bak şimdi nasıl kuduracak" Anlamaz bir şekilde ona bakınca yanımıza gelen Ata ile gözlerimiz buluştu. "Ya Aryacığım işte biliyorum yakışıklıyım ama bari sen yapma" Kardelen gözlerini devirip gerizekalı bu bakışı atarken Ata kolumdan tutup beni kendine çekti. Kendi kolunun altına alırken Erene döndü. "Siktir lan. Kıçımın yakışıklısı"

Kardelen, Atanın dediğini onaylar gibi gülerken birbirlerine beşlik çaktılar. Eren üzgün bi şekilde bana döndü. "Görüyorsun dimi? Nasıl sattılar bizi. Ben diyorum sana gel biz ikimiz bir olalım ortalığın anasını ağlatalım diye ama"

Ata'nın Erene doğru hareketlenmesi ile Eren Kardeleni zorla kolunun altına alıp yürütmeye başladı. Kim bilir nereye götürüyordu kızı? Kardelen söylene söylene giderken bizden uzaklaştılar. Ataya dönerken onun zaten bana baktığını gördüm. "İzin alamasaydın ben kendim gelecektim hocanın yanına"

Güldüm. "Sorun etmedi pek. Günlerdir yeterince çalıştırıyor zaten. Sen nasıl hissediyorsun? Uykunu aldın mı?"

"Evet annecim." Dediğine göz devirirken kafamı çevirdim. Çenesini başımın üstüne koyarken güldüğünü duydum. "Devirme öyle gözlerini."Arkadan ona seslenilmesiyle ikimiz de dönüp bakarken maçın başlamasına az kaldığını söyledi takımdan bir başkası.

Basketçi |                                              Yarı Texting/ TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin