🤗11(part 2)

4.5K 98 28
                                    

Situația:Vă împăcați (partea 2)

Yoongi:
Nu ai mai vorbit cu el de două zile și acum ți-ai amintit că nu ți-ai făcut toate bagajele. Așa că te duci să îți iei ce ți-a mai rămas. Ai intrat în casă cu silă, dar și frică. Ai ajuns în fosta ta cameră și îl vezi pe Yoongi stând în pat cu ochi între deschiși și foarte palid. Ai început să îți faci griji pentru el. Te-ai apropiat de el cu pași lenți .
Y/N:Y-Yoongi, ești bine?
Acesta când te vede sare pe tine,la propriu ,și începe să te sărute dulce.
"Te rog ,iartă-mă, nu am vrut să fiu așa de nepăsător față de tine. Femeia aia mă ajutasă scriu o piesă pentru tine și ea a venit cu ideea să bem și ne-am îmbătat. De asta am reactionat așa când te-am văzut, te rog frumos,iartă-mă. "spune cu lacrimi în ochi
Y/N:Normal că te iert.

Hoseok:
Tu acum ești la agenție, nu pentru Hoseok, ci pentru fratele tău care lucrează aici. Deodată cineva te ia de mână și te duce într-o încăpere.
Y/N:Ce vrei Hoseok?
"Să mă asculți. Am reactionat așa pentru că eram foarte stresat din cauza repetițiilor și a concertelor ,chiar nu am gândit înainte să îți spun ceea ce ți-am spus. Te roggggg,iartă-mă. "
Y/N:Te înțeleg și te iert raza mea de soare.

Jimin:
Tu ești în parcul din centru și alergi. Te-ai oprit la o bancă și ai început să îți faci exercițiile (nu la mate).Deodată un om cu mască te apucă de încheietură și te duce într-o baie publică, chiar dacă pute. Își dă jos masca și observi că este chiar minunatul Jimin.
"Y/N ascultă-mă, fata cu care ai vorbit este o nebună care nu mă lasă în pace.Îți jur că n-am avut nici o treabă cu ea. Eu pe tine te iubesc, tu mă mai iubești?"
Y/N:Normal că te iubesc.
După a început o scenă 🔞,chiar dacă putea rău, nimic nu vă oprește pe voi.

Taehyung:
Taehyung își dă seama imediat că a greșit și a alergat după tine. Ti-a prins încheietură și te-a întors cu fața la el.
"Y/N,scuze că te-am făcut iresponsabilă,știu că și tu îl iubești la fel de mult și pe Yeontan. Te rog,nu pleca"
Y/N:Mă bucur că ți-ai dat seama că nu este vina mea,te iubesc și nu plec nicăieri fără tine.

Jungkook:
Tu acum ești la mall casă-ți cumperi haine,ca orice fată normală. Te-ai îndreptat spre mașina ta,că ești bogată nu săracă,dar când ai ajuns față în față cu mașina, ai  văzut că Jungkook stă pe capotă. Când te vede se ridică și vine înspre tine.
"Scuze că te-am făcut curvă, mi-a zis o prietenă de a ta de ce mai respins"
Y/N:Cine ți-a  zis?
"Aia cu gură mare."
Y/N:Și ce ti-a zis?
"Că ești însărcinată și nu cred că vrei ca copilul ăsta să crească fără tată "
Y/N:Da,nu vreau să sufere.
"Mă ierți?"
Y/N:Da.



Unu la mână îmi pare atât, dar atât de rău că n-am mai postat de pe 15 aprilie. Însă mi-am schimbat telefonul și nu am mai putut să am acest cont ,însă am reușit  . Sunt foarte fericită că pot posta din nou în acestă carte.

Și doi la mână, vă mulțumesc atât de mult. Fără voi nu puteam ajunge aici.Am aproape 2 mii de ochișorii și vă mulțumesc enorm.



Și ca să mă revanșez față de voi că n-am mai postat, o să postez în fiecare zi sau la două, depinde când am timp.



BTS reacționează la ...🔞🔞 + umorUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum