82

1.4K 183 134
                                    

Wat vooraf ging: "Wacht op Bilal, hij zal je wel naar huis brengen!" sist hij boos, waarna hij snel de hoek om loopt.

STEMDOEL: 90 STEMMEN EN 110+ REACTIES!!!

Latif:
"Hier je geld" sis ik droog, terwijl ik de grote tas voor Serkan z'n neus gooi. Hij kucht en kijkt me dan onderzoekend aan. "Wat? Vertrouw je me niet?" vraag ik hem sarcastisch, terwijl ik m'n zonnebril weer voor m'n ogen doe. "Pak de tas" zegt hij tegen één van z'n mannen, waarna eentje de tas van de grond pakt. Weer kijkt Serkan me doordringend aan. Ik zucht bij het zien van z'n blik en kijk geïrriteerd weg. "Ben je zeker dat er vijftigduizend in zit?" vraagt hij me, ik knik en draai m'n hoofd weer om naar hem. "Vertrouw je me niet dan? Ik ben niet zo'n schijnheilige mens als jij" sis ik boos, hij negeert m'n woorden en neemt een paar stappen naar voren. Net wanneer hij nog een stap wilt zetten spuug ik op de grond en kijk hem droog aan. "Einde terrein voor jou. Kom niet dichterbij" sis ik boos en rol met m'n ogen, hij balt z'n vuisten en neemt een stap naar achter. 

Ik knik en draai me om richting m'n auto. "Wat zielig dat jij zoveel voor Meryem doet, maar zij niet eens van je houdt. Althans ze haat je!" hoor ik hem sissen, ik zucht geïrriteerd en draai mezelf boos om. "Hou je kanker bek dicht, voordat ik die kanker hard klap!" sis ik en bal m'n vuisten. Hij krijgt een grijns op z'n gezicht en doet z'n armen over elkaar. "Ik heb gelijk, of niet?" lacht hij, boos hef ik m'n hand op en begin te trillen met m'n vuist. Ik kijk naar m'n hand, waarna ik die snel omlaag haal. "Ik ga me niet verlagen tot jouw niveau, ik kan rustig iedereen krijgen. Maar jij? Je hebt niet eens een vrouw, ga je daarmee bezig houden!" lach ik en schud met m'n hoofd. "Je moe-", "ik weet niet tegen wie je praat, maar ik ga weg. Doei!" onderbreek ik hem en glimlach geïrriteerd, waarna ik m'n autodeur openmaak en in stap. Ik start geïrriteerd m'n auto en zwaai naar hem, waarna ik de afgelegen plek uitrijd.

"Eindelijk we zijn er vanaf!" hoor ik iemand van achter zeggen, geschrokken druk ik hard op de rem, waarna ik met grote ogen naar achter kijk. "Oha jongen waarom deed je dat?!" schreeuwt Bilal boos, ik pak m'n linkerborst vast en begin hard te hoesten. "Wat laat je me schrikken?! Jongen ik had je helemaal vergeten!zeg ik geschrokken "HAHA was je bang van mij?!" lacht hij hard. Ik lach terug en start weer snel de auto.

"Jongen m'n rug doet hier kaulo veel pijn, laat me even naar voren komen" mompelt hij en springt naar voren, waarna hij op de passagiersstoel gaat zitten. "Rustig jongen" mompel ik terug en druk hard op de gaspedaal, waarna we de snelweg oprijden.

"Waar gaan we heen?" vraagt hij "naar Illias" zeg ik droog en geef de signaal naar rechts, waarna ik rechtsaf sla. "Jij sneaky boy, je gaat daar alleen heen voor Meryem he?" hoor ik hem lachen, droog kijk ik hem aan, waarna z'n lach op z'n gezicht verdwijnt. "It was a joke, calm!" zegt hij en kijkt vanuit het raam naar buiten, waarna hij weer begint te lachen. "Het is niet grappig!" sis ik geïrriteerd, "wanneer ga je haar hand vragen?" "houd je bek jongen, je praat kanker veel!" sis ik geïrriteerd en sla hem hard tegen z'n arm.

"Je bent slecht in de liefde he, Latif?" zegt hij dan, ik rol m'n ogen en zucht. "Je houdt al vanaf de middelbare van haar, maar je bent nog steeds bezig met haar" zegt hij, terwijl hij vanuit het raam kijkt. Ik zucht bij z'n woorden en negeer de dingen die hij zegt. Want ik weet dat het waar is. Ik ben sowieso niet goed in de liefde.

Meryem:
"Wat doe je?! Zomaar die bal van me afpakken he?!" schreeuwt Illias boos, terwijl hij geconcentreerd naar de tv kijkt met een controller in z'n hand. "HAHA LEKKER VOOR JE!" schreeuwt Yasin boos die een doelpunt scoort. "NIET SCHREEUWEN!" schreeuw ik boos, terwijl ik m'n boek die ik aan het lezen was hard dichtklap. "Faka jij schreeuwt zelf!" schreeuwt Illias geïrriteerd.

Ik schud m'n hoofd en sta op om naar m'n kamer te gaan. Ik stop snel bij het horen van de bel. Ik kijk om me heen, maar zie dat niemand opstaat. Dus moet ik de deur open doen. Ik gooi m'n boek op tafel en loop snel naar de deur. Ik pak de deurklink vast en doe de deur op een kiertje open. M'n hoofd steek ik uit en zie Bilal en Latif voor de deur. Snel open ik de deur en neem een stap naar achter. Ik hef m'n hoofd op, waarna ik snel oogcontact maak met Latif. Ik schraap m'n keel en kijk snel weg naar Bilal. "Ewa!" zegt Bilal luid die me een boks geeft, ik glimlach naar hem, waarna hij snel de gang uitloopt.

Ik hef m'n hoofd op en kijk Latif aan die nog steeds bij de deur staat en me doordringend aankijkt. "Kom je nog of ga je daar blijven wachten?" vraag ik hem, hij kucht hard en loopt snel naar binnen, waarna hij z'n schoenen uittrekt. Als hij z'n jas ook heeft opgehangen kijkt hij me weer aan. Ik kijk snel weg en wijs naar de gang. "M'n broers zitten in de woonkamer" zeg ik loop hem snel voorbij, waarna hij me van m'n arm terugtrekt.

"Ben ik slecht in de liefde?" vraagt hij me dan, geschrokken kijk ik van z'n hand naar z'n gezicht. Snel trek ik m'n arm uit z'n greep en haal m'n schouders op. "Als je er goed in was, had je nu een vriendin" zeg ik geïrriteerd en kijk weg. "Als de vrouw waarvan ik van houd me niet wilt?Wat dan? Hoe kan ik dan een vriendin krijgen?" zegt hij en pakt me van m'n polsen vast. Ik slik en kijk naar z'n handen om m'n polsen.

"Laat me los, Latif" zeg ik droog, hij schudt z'n hoofd en trekt me dichterbij zich toe. "Laat. Me. Los!" zeg ik wat bozer, "zeg ook dat je van mij houdt!" fluister hij, zodat de jongens ons niet horen. Ik slik en kijk dan weg. "Het is totaal niet de plek om hierover te praten" fluister ik terug en draai m'n hoofd weer zijn kant op. Ik slik bij het zien van zijn felgroene ogen. "Z-zullen we dan buiten spreken? Alsjeblieft?" vraagt hij met trillende handen, ik schud m'n hoofd en probeer m'n armen uit zijn greep te trekken. Hij houdt me strakker vast en trekt me naar zich toe.

"Morgen na school, zie ik je bij het parkje achter de school" zegt hij, waarna hij me loslaat en me voorbij loopt. Hij stopt weer met lopen, waarna hij zich omdraait en naar me toeloopt. Even kijkt hij me aan en drukt zijn lippen op m'n wang, waarna hij die snel van m'n wang afhaalt. Geschrokken kijk ik hem aan. Hij glimlacht naar me en loopt snel de gang uit. Ik slik en ga langzaam met m'n hand naar m'n wang, terwijl ik vanuit het spiegel naar mezelf kijk. Ik zie dat ik flink rood ben geworden.

Ik slik weer en loop snel de gang uit, waarna ik de woonkamer inloop en Latif zie die me snel aankijkt. Met grote ogen pak ik m'n boek van tafel, waarna ik de deur snel uitloop.


Ik ben van plan om, om de twee dagen een deel te plaatsen. Maar als we de stemdoelen niet halen binnen die twee dagen, dan plaats ik er geen een. Dus stemmen maar!!!

VoorgelogenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu