17"Lotte's verhaal"

47 2 0
                                    




We pakken onze spullen en rijden met een kleinder busje naar het ziekenhuis. Als we zijn aangekomen lopen we door naar de receptie en mogen we door lopen naar kamer 4. Als we daar aangekomen zijn doet Jesy voorzichtig de deur open, Perrie ligt in een ziekenhuis bed met haar ogen gesloten. We lopen met ze allen naar binnen en gaan naast haar op een stoel zitten.. even later komt er een dokter de kamer binnen. "Zijn jullie familie van Perrie Edwards?" vraagt hij. We knikken. "mooi, ik kom even vertellen dat Edwards morgen weer naar huis mag en als jullie willen mogen jullie de kamer ernaast blijven slapen" zegt de dokter en hij kijkt naar mij. "Heel erg bedankt zegt Jesy en de dokter verlaat de kamer.
———————————————————
"Meiden we gaan even eten halen" zegt Jade en ze sleurt Jesy en Leigh mee waardoor ik alleen met Perrie achterblijf. Ik schuif mijn stoel nog dichterbij het bed van Perrie en leg mijn hand op de hare. Ik hoor dat Perrie wakker wordt en ze kijkt me aan. "Lotte, wat doe ik hier" "Mam, je bent gevallen van het podium en bent naar het ziekenhuis gebracht." Het is niet heel erg dus mag je morgen naar huis" Perrie glimlacht naar me en tikt met haar handen op het bed. Ten teken dat ik bij haar moet komen zitten. Ik klim op haar bed en laat mijn hoofd rusten op haar schouder. Even liggen we in de stilte van de kamer te genieten ik en mijn moeder. Als er opeens een vraag door mijn hoofd spookt die ik al lang wil stellen maar niet waar de andere bij zijn. "Mam?, Waarom heb je me eigenlijk geadopteerd en eerst als pleegkind genomen?" Het is even stil ik kijk Perrie aan. "Omdat".. Perrie is weer even stil. "Ik geen kinderen kan krijgen" zegt ze dan op een hakkelende toon. Het is even stil. "Maar ik wilde natuurlijk wel een kindje opvoeden en in dit geval al een mooie tiener" ze glimlacht naar me. "Dus heb ik op een webside opgezocht waar ik misschien een kind kon addopteren en ik kwam uit op een nederlandse website en ik heb dus contact gehad met Angela en die vertelde dat ze wel iemand voor me had maar die moest nog komen want ze was nog bij haar ouders. Dus twee weken later kreeg ik het bericht dat het meisje op het vliegtuig was en dat ze er aan kwam en toen kwam jij in ons leven. Het is even stil ik kan niks uitbrengen. "waarom moest ik uit huis en helemaal naar Engeland?" Oh schatje ik weet niet hoe ik dit moet vertellen maar je werd mishandeld toch? ik knik. En ze hebben me verteld dat je ouders met de verkeerde mensen dealde en toen schulden kregen en nu zijn je vader en stiefmoeder op gepakt en jij bent naar Engeland gebracht omdat je gevaar liep als je in Nederland bleef ze zitten nog achter de andere dealers aan. Weer kan ik niets uitbrengen mijn ouders dealde met de verkeerde mensen en ze zitten achter mij aan? ik kan het niet geloven. "Hey Perrie is wakker" Leigh, Jesy en Jade komen de kamer binnen. Leigh geeft me een broodje hotdog. "Hey Pezz hoe gaat ie?" vraagt Jade. "Wel goed" zegt Perrie. "Je mag morgen weer naar huis" zegt Jesy dan. "Leuk!" zegt Perrie. Jesy kijkt raar naar Jade. "Wij gaan onze spullen thuis ophalen Lot wil je hier blijven of mee gaan?" "Ik blijf wel bij mijn moeder" antwoord ik. "Ok is goed en ik breng jou spullen en alles ook mee, ok?" "Ja, is goed bedankt Jade!" "Geen dank schatje!" Ze lopen de kamer uit en dan zijn ik en Pezz weer met z'n tweeën.

Savonds als de meiden weer terug zijn gaan we slapen in de kamer naast Perrie. We slapen in vier verschillende bedden. Ik val al snel in slaap maar het blijft door mijn hoofd spoken dat Pezz geen kinderen kan krijgen en dat ik alleen misschien een zusje of broertje krijg als Pezz nog een kind wilt adopteren.. Na een tijdje val ik diep in slaap.

Hey mensen die dit lezen sorry sorry sorry dat ik lang niet heb geüpload maar ik was een beetje inspiratie loos maar het gaat nu wel weer goed hope you like it💕

adopted by Little mix: mijn nieuwe leven deel 1Место, где живут истории. Откройте их для себя