Mulţumiri

20.1K 1.1K 159
                                    

Câteva cuvinte de final.

După cum ştiţi nu mă ţin de cuvânt şi nu postez capitolele la timp, dar după cum aţi văzut şi în capitolul trecut moşul vine mai repede.

Inspiraţie

După cum spune şi descrierea cărţii, m-am apucat de ea acum 4 ani. Prima dată a fost postată pe o pagină deFB (că aşa era moda) şi n-am avut prea mulţi cititori. Era tare prost scrisă şi acţiunea diferea cu mult faţă de ce e aici. Aici am rescris-o complet şi a ieşit (cred eu) mult mai bine.

Inspiraţia mi-am luat-o dintr-o carte a Sandrei Brown, eram (din nefericire) obsedată de ea, iar poveştile de acest gen nu prea erau populare atunci. Dar mi-a zis că vreau să fac ceva diferit. Nu vreau ca ei să se îndrăgostească din prima, ea să facă un copil, apoi să fugă etc etc, ştiţi la ce mă refer. Chiar am vrut să fac ceva diferit, eu zic că mi-a şi ieşit )

Mulţumirile mele

Se îndreaptă către voi. Voi toţi. Pentru că sunteţi cei mai tari, pentru că m-aţi susţinut întotdeauna şi pentru că acum la sfârşit, povestea mea a atins şi depăşit pragul de peste 200 de mii de lecturi ceea ce este de-a dreptul extraordinar!!!

Cel şi cel mai mult, vreau să îi mulţumesc Marilenei Dumitrescu (căreia îi şi dedic acest capitol) pentru că mi-a fost aproape din primele capitole, m-a ajutat cu sfaturi şi m-a susţinut necondiţionat. Te iubesc!!

Mulţumiri speciale şi lui Friendzii, Nutellaness, Annabella33IA, _Xaros, iuliaboca, GabrielaIon, LuuloveGreen, HighAnddie, LoredanaEftimie, jospehemy, Seerafica şi în special lui Illusory_Chimera prietena mea cea ai bună şi surorii ei, care m-au sprijinit şi m-au ajutat în toate. Voi toţi m-aţi inspirat şi m-aţi ajutat într-un fel sau altul, prin poveştile voastre sau prin felul vostru de a fi.

Desigur că lista continuă, dar nu mă aşteptam să fiţi atât de mulţi încât să nu vă reţin :( îmi pare foarte rău. Mă bucur că mi-aţi comentat şi mi-aţi spus părerile voastre sincere. Mă bucur şi că aţi votat sau doar aruncat un ochi peste poveste. Îmi place să fiu în contact cu voi, de aceea vă răspund. Dacă mai aveţi alte întrebări eu vi le aştept cu drag. ♥

NU POT SĂ CRED NICI CĂ MAI BINE DE 4 SĂPTĂMÂNI AM FOST (şi aparent încă sunt) LOCUL #1 ÎN FICŢIUNE GENERALĂ

Targeturi

Poate ar fi putut să fie o poveste mai bună, mai bine organizată, mai bine scrisă cu capitole mai lungi şi acţiune mai amplă. Dar eu nu stau să mă gândesc de două ori când fac ceva şi am scris de cele mai multe ori exact ceea ce mi-a venit pe moment. Ştiu că povestea are unele părţi fără sens, personaje cu alte nume) pe care le-am uitat, dar sunt aceleaşi şi mai sunt câteva, dar vreau să ştiţi că nu mai schimb nimic. Nu voi rescrie sau reedita sau mai ştiu eu ce. Povestea va rămâne aşa cum o ştiţi şi dacă veţi vrea vreodată să o recitiţi, aici va rămâne.

Ţintesc să mă apuc de altă poveste, una mai bună sper, mai bine organizată dar rămâne asta până după Crăciun. Vreau să am sărbători liniştite.

Vă urez sărbători fericite alături de toţi cei pe care îi iubiţi, să fiţi cuminţi să vă aducă moşul tot ce vreţi. Vă respect, vă apreciez şi vă iubesc pe toţi în parte.

MULŢUMESC!

Între abis şi paradisUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum