Capitolul 17

772 30 2
                                    

Adam
Când am auzit ce a zis Kate am amuțit. Pur și simplu nu mai știam ce să fac sau să zic. Când mi-a zis că voi deveni tata pur și simplu am uitat și să respir. Nu pot să cred că voi deveni tată.
- Adam, Adam facem accident! Fi atent la drum. Strigă scumpa mea soție la mine.
- Da, scuze, scuze. Spun și trag pe margine și opresc mașina.
- Kate vorbești serios? Chiar voi deveni tată ?
- Da, da este adevărat. Vei deveni tată. Nu pot să cred ce aud. Voi deveni tată. Nu mai rezist, și ies afară din mașină și merg în mijlocul străzii și strig in gura mare că voi fi tată. Strig cât mă țin plămânii că voi deveni tată, mai unpic și dansez în mijlocul străzii. Văd cum Kate se uită ciudat la mine, așa că merg deschid ușa și o scot afară. O strâng în brațe și o sărut în văzul tuturor. Să vadă toți că o iubesc.
- Adam ce îi cu tine ?
- Nimic, sunt fericit că minunata mea soție este însărcinată.
- Înțeleg că ești fericit, dar ai putea să nu mă mai strângi așa tare. Nu mai am aer să respir. Numai după ce zice ea îmi dau seama cat de tare o strâng. Așa că îi dau drumul.
- Scuze, ești bine ? Te-am strâns prea tare ?
- Da, stai liniștit sunt bine. Zice și după intră în mașină. Intru și eu și încep să conduc până acasă având grijă. O dată ajunși acasă îi spun să se așeze pe canapea cat timp eu o sun pe mama.
*Convorbire telefonică *
*- Bună ziua mama
- Bună scumpule. Cu ce ocazie mă suni ?
- Te-am sunat ca să îți dau o veste minunată.
- Ce veste scumpule ?
- Vei deveni bunică.
- Nu cred. Doamne ce fericită sunt. Sa fie în ceas bun.
- Mulțumim mamă. O să venim zilele astea pe la voi.
- Bine scumpule.
- Ai grijă de tine mamă. O să te mai sun. La revedere.
- Și tu de tine scumpule. Bine. La revedere.* După ce termin de vorbit cu mama, merg să văd ce face Kate, dar ea nu mai îi pe canapea. Aud zgomot din bucătărie așa că merg acolo. Când ajung în bucătărie, o văd pe Kate cum stă pe masă și mănâncă nutella. Doamne ce frumoasă îi și când mănâncă.
- Pofta bună.
- Mulțumesc. Zice ea cu vocea ei de înger.
- Nu vrei mai bine să fac clătite, să nu mănânci nutella goală.
- Ba daa vleauuu. Zice ea cu voce de copil mic. Așa că mă pun să fac clătite, iar ea se pune langa mine și se uită la mine cum fac.
- Am așa o poftă de clătite.
- Orice poftă ai, eu ți-o voi îndeplini. Promit că de acum te voi răsfăța.
- Bine. Adam tu m-ai ți legătura cu ștearsa aia ?
- Nu, nu mai țin legătura cu ea. Zic și încep să râd de faptul că am o mică geloasă lângă mine. Ea se înstrâmbă la mine, iar eu îi scot limba.
- Nu mai scoate limba.
- De ce ?
- Că nu vreau să mai scoți limba.
- Ce îmi faci dacă mai scot limba. Zic eu și mă apropii tot mai mult de ea.
- Te bat.
- Nu ai tupeu. Zic eu și văd cum ridică mâna așa că i-o prind și o apropii de mine și o sărut. O sărut cum nu am mai sărutat până acum. Mă înnebunește cu totul. Sunt dependent de ea, de buzele ei, de corpul ei, de vocea ei, de tot ce ține de ea. Ea îi singura femeie ce mi-a intrat sub papuc și care m-ar omorâ cu zile.
- Te iubesc. Zic după ce am rupt sărutul.
- Și eu.
- Și tu ce? Zic eu ca să o enervez.
- Și eu te iubesc. Zice și o strâng în brațe. Termin clătitele și le pun pe masă și ne punem să mâncăm. După ce terminăm de mâncat ne punem să ne uităm la un film. Pe la mijlocul filmului minunata mea ființă a adormit așa că o iau și o pun în pat, dar nu înainte  să o dezbrac și să îi dau pijamalele. Mă pun și eu să mă schimb și mă pun în pat. Când să adorm îmi vibrează telefonul semn că am primit un mesaj. Mă întreb cine îmi dă mesaj la ora asta, iau telefonul în mână și când văd de la cine e îmi vine să sparg telefonul. Era nimeni alta decât Lore. In el scria: "Te iert pentru că știu că nu ai fost în toanele tale când ai zis că ne despărțim. Plus nu vrei să afle micuța ta soțioară că ai înșelat-o în noaptea când ea a avut accidentul. Așa că te aștept la locul nostru de întâlnire mâine la ora 15:00.  Te pup și să mă vizezi la noapte. " Nici bine nu citesc mesajul că îmi vine să îi dau cu telefonul de perete. Nu pot să cred că ea nu înțelege când omul nu mai vrea să fie cu ea. Oricum cred că îi voi zice lui Kate tot ce sa întâmplat, nu vreau să o pierd și mai bine îi zic. Dar cred că o să îi fac o surpriza. Vreau să îi fac o mică surpriză de măcar atât merită, după câte i-am făcut.

Contract De Căsătorie Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum