9

1.8K 97 29
                                    

"Τζανγκουκ!" Τιναζεσαι από το κρεβάτι και κοιτάς γύρω σου, αναζητώντας το τελευταίο πρόσωπο που θυμάσαι. Η όραση σου είναι ακόμα θολή και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς στην φωτεινότητα του δωματίου.

"Ξύπνησε η ωραία κοιμώμενη… " ακούς μια ανδρική φωνή αρκετά κοντά σου και γυρνάς το κεφάλι σου απότομα, κοιτάζοντας τον τρομαγμένη.

Φαίνεσαι λες και ξύπνησες από τους νεκρούς και το ταξίδι από τον Άδη δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο.. Τα μάτια σου είναι κόκκινα και πρησμένα, σαν να έχει τσιμπήσει ολόκληρο μελίσσι. Το δέρμα σου είναι πολύ χλωμό, σχεδόν 5 αποχρώσεις πιο ανοιχτές από την φυσιολογική σου επιδερμίδα.

"Πως νιώθεις;" Ο άνδρας ακουμπά το χέρι σου και εσύ χαλαρώνεις από την ζέστη θερμοκρασία του σώματος του. Το σώμα σου πέφτει πίσω και μπαίνει ξανά κάτω από τα σκεπασματα.

" παράξενα.." Παίρνεις μια βαθιά ανάσα. "Κρυώνω πολύ.." Προσπαθείς να κουκουλωθεις περισσότερο μέσα στα σκεπασματα, αλλά δεν υπάρχει καλή επικοινωνία ανάμεσα στο σώμα και το μυαλό σου. Απλώς, νιώθεις απίστευτα αδύναμη. Ο Τζιμιν σε βοηθάει να σκεπαστείς καλύτερα και ύστερα πιάνει το μέτωπό σου για να ελέγξει την θερμοκρασία σου.

"Είσαι πολύ κρύα, θέλεις να σου φέρω κάποια κουβέρτα;" Εσύ κουνάς το κεφάλι σου και ο Τζίμιν ανοίγει την ντουλάπα. Τα χέρια του βγάζουν έξω την πιο ζέστη και χνουδωτη κουβέρτα από όλες. Σε σκεπάζει με προσοχή και στη συνέχεια κάθεται στην πολυθρόνα δίπλα από το κρεβάτι.

" Ώστε εσύ ήσουν ο τυχερός που μου κρατούσε παρέα;" ρωτάς και ο Τζιμιν κουνάει το κεφάλι του, χαμογελώντας.

"Μόνο τα πρωινά.." σου λέει και βολεύεται καλύτερα στην πολυθρόνα του. Τα δάχτυλα του δένονται μεταξύ τους και σταυρωνει τα πόδια του. "Βρισκόσουν σε κόμμα για 7 ημέρες. Το αφεντικό μου ανησύχησε πολύ για σένα, μπουμπού. Μου φαίνεται πως του έχεις κλέψει την καρδιά." Ο Τζίμιν σου χαμόγελαει πονηρά και εσύ γελας. Νιώθεις πως κάθε φορά που συζητάτε, σου παρουσιάζει και μια δοκιμασία, περιμένοντας μια έξυπνη απάντηση.

" Κλασσικός Τζιμιν, μπορείς να με αφήσεις να ξεκουραστω για μια στιγμή; Μόλις ξύπνησα.. " απαντάς με ευγένεια και ο Τζιμιν γελάει. Η λέξη κόμμα σου έχει παράξενη γεύση πάνω στη γλώσσα σου, αλλά είσαι πολύ κουρασμένη για να αρχίσεις να σκαλίζεις τι θυμάσαι και τι οχι.

Αντίθετα, προσηλωνεις την προσοχή σου προς τον Τζίμιν. Σου αρέσει το γέλιο του, το χαμόγελο του. Του ταιριάζει να είναι χαρούμενος, όχι ψυχρός και αυστηρός σαν το πέτρινο άγαλμα όλη την ώρα.

Troublemaker | Jeon Jungkook BTS Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα