48.BÖLÜM "YİĞİT"

244K 13.5K 17.5K
                                    

SELAM:)
Lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın ❤️

Twitter: lalmaglup Instagram: hikayelerindeyasar

48.BÖLÜM "YİĞİT"

Kuş cıvıltıları kulaklarıma dolarken günler sonra hissettiğim saf huzurla beraber kirpiklerimi araladım. Kuvars'ın neredeyse üzerine uzanarak uyumuştum, başım onun çıplak göğsündeydi ve onun iki eli de sımsıkı benim belime dolanmıştı. Kokusu ciğerlerime doluyordu, Allah'ım bundan daha büyük bir mutluluk olabilir miydi?

Huzurla gülümserken uzandım ve yataktan çıkmak için çarşafı üzerime çektim. Kuvars'ın kollarının izin verdiği ölçüde üzerimi örterken Kuvars uykusunda homurdandı ve beni daha çok kendine çekti. Gülümsedim, onun kollarının arasında kıvrılıp yanağını öptüm.

Onun kirpikleri oynamazken kolları gevşedi ve aradan fırsat bulup kalkmak için uzandım ama çarşafı üzerime tamamen sardığım gibi Kuvars beni bekimden tuttu ve yeniden yatağa düşmeme neden oldu.

"Gitme."

Kuvars beni yeniden göğsüne çekerken yanaklarım ısındı.

"Günaydın." Gözleri kapalı olduğu için ellerimi görmedi, bu gülümsememi biraz olsun buruklaştırırken parmaklarım onun yüzünde gezindi. Saçlarını üç numaraya vurduğundan bu yana saçları uzamıştı, şu an tekrar koyu tutamlar alnına düşüyordu ve kendine has o dağınık saçları bile nefesimi kesmeye yetiyordu.

Bütün gün ona sarılıp onu izleyebilirdim ama artık kalkmamız gerekiyordu. Geceden bu yana zaten en fazla bir saat uyumuştum, saat on biri gösteriyordu. Bugün dil terapisine gitmem gerekiyordu ve artık yaklaşan üniversite sınavıma çalışmalıydım.

Kuvars gözlerini açmadan yüzünü boynuma gömerken bir an için kararımı sorguladım. "Gitme."

Gitmesem... Bütün gün onunla olsam... Zaten çok özledim. Sarılır, uyuruz. Sınavı boş versem, terapiyi boş versem...

Gitmem lazım.

Boş veremem. Öyle bir hakkım yok.

Çarşafı tekrar sıkı sıkı tutup Kuvars'ın kollarının arasından kalkmaya çalışırken Kuvars en nihayetinde homurdanarak gözlerini açtı, onun gözlerine bakmak nefesimi keserken bana onunla uyumadığım için kızmaması için tatlı tatlı gülümsedim. "Günaydın."

Kuvars uyku mahmuru gözlerle bana bakarken eğildim ve tekrar yanağına küçük, masum bir öpücük kondurdum. "Uyu sen."

"Sen nereye?"

"Duş alacağım."

Kuvars'ın gözleri açılırken üzerindeki örtüyü itti. "Sana eşlik edeyim."

Sırıtmamak için kendimi zor tuttum. "Mümkün değil Kuvars, hemen çıkmam lazım, terapiye gitmeliyim."

Kuvars huysuz huysuz homurdanırken tekrar yanağını öptüm ve kalkmak için harekete geçtim ama belime dolanan eller nedeniyle yeniden gerisin geri onun kollarının arasına düştüm.

"Gitme."

Dudakları hemen köprücük kemiğimin üzerinde dururken benim de dudaklarım istemsizce kıvrıldı. Onunla kalmak bile öyle güzeldi ki...

"Senin işe gitmen gerekmiyor mu?"

"Siktiğimin işi."

Dudakları köprücük kemiğimden omzuma çıkarken tenimi yaktı, onu öyle çok özlemiştim ki, sımsıkı sarılmak, bir daha benden gitmemesi için kendime bağlamak istiyordum.

LALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin