69. Bölüm

36.7K 2.1K 1.1K
                                    

Keyifli okumalar🌸

___

Gözlerim yavaş yavaş kapanırken Ata halimi anlamış olacak ki yan taraftan bana hırkasını uzattı. Gülümseyip hırkayı başımın altına koyarken ondan tarafa döndüm. Bu şekilde uyuyamazdım belki ama olsun. Eren ve Ata'yı yan tarafta birlikte oturtmuştuk.

Kardelen de yanımda bir kaç gündür uykusuz kaldığını söyleyip uyumaya başlamıştı. Çok sıkılmıştım zaten. Eren de son konuşmamızdan sonra sessizdi. Düşünüyordu galiba. İkisini de gerçekten çok seviyordum ama yanlış yapıyorlardı işte.

Ata da aynı şekilde bana döndüğünde göz göze geldik. Elini bana uzatırken aramızda fazla mesafe olmadığından elini yanağıma yasladı. Önüme düşen saçımı kulağımın arkasına attı yavaşça. Çok yakından gelen kokusu beni mayıştırıyordu. Daha rahat koydum kafamı hırkaya.

Gözlerim kapanırken Ata'nın eli hafifçe yanağımda dolaşıyordu. "Şimdi omzumda olman vardı güzelim" Son duyduğum Ata'nın fısıltısı olmuştu.
~

"Arya... Güzelim... Kalkman lazım artık. Ne uykucu çıktın ya sen?" Ata'nın sesini duysam da vücudumun her yanı ağrıyordu. Hiç kalkasım yoktu. Kafamı sallayıp uyumaya devam ederken hâlâ başımdaki sesleri duyuyordum. "Eren'in su taktiğini de uygulamaya kıyamam ki şimdi hava soğuk."

"Kalk kız şuradan! Mahsur kaldık burada zaten" Kafamdaki sallantıyla gözlerimi açtım. "Noluyor ya." Elimle ağzımı kapatıp esnerken Eren, Kardelen ve Ata'nın bana baktığını gördüm. "İneceğiz artık. Seni bekliyoruz. Bu herif bırakmadı çıkayım"

Gözlerimi devirip ayağa kalktım. Kardelen de benimle birlikte ayaklanırken Eren bana bir bakış atıp kollarını göğsünde bağladı. Aklınca trip atıp öğrenecekti umrunda olup olmadığını ama yemezler. Hep birlikte otobüsten inerken bavullarımızı aldık.

Kalacağımız otele ilerlerken uzaktan bize bakan Burak'ı gördüm. Yanındaki Sude ona bir şeyler anlatıyordu ama onun gözleri bizdeydi. Ata'nın görüş alanıma girmesiyle vücudumda bir titreşim oluştu. "İyi misin?"

Kafamı salladım usulca. Kolunu omzuma atacakken gözlerini hocaların üstünde gezdirip vazgeçti. "Neyse olmadıkları yer buluruz sonuçta" Gülerek ona baktım. Gerçekten çok fenaydı.

"Çocuklar hepimizin odaları hazır. Verdiğiniz isimle kalacağınız odanın anahtarını alıp geçersiniz direkt. Bugün güzelce dinlenin yarın eğlenmeye başlarız. Bizlerin de numarası var sizde. Bir sorun olursa çekinmeyin söyleyin. İyi geceler hepinize. "  Hep bir ağızdan koro gibi iyi geceler demiştik.

Kardelen ile kalacağımız odanın anahtarını alıp o kata çıktık. Ata ve Eren 'in odası da bizimkinin bir kaç oda yanındaydı. Bizden ayrılıp kendi odalarına doğru ilerlediler. Eren odaya girerken Ata kapıda bana dönüp serseri bir edayla öpücük atmıştı.

Yüzümdeki gülüşle odaya girip kapıyı kapattım. Kardelen bavulunu kenara atmış montunu çıkarmıştı bile. Bende montumu çıkarırken içerinin sıcaklığı iyi gelmişti. "O kadar yorgunum ki..." Kardelen'in yorgunluğu sesine yansıyordu. "Ben de aynıyım valla. Ama seninki ruhsal bir yorgunluk sanki"

"Şuan bunu konuşmayı hiç istemiyorum Arya. En azından şu bir kaç günü güzel geçirmek istiyorum" Kafamı salladım. "Ne zaman istersen o zaman konuşuruz. Sen iyi ol yeter"
~

Karşıdan bana gülümseyerek gelen Ata'ya baktım. Arkasından somurtarak gelen Eren'e karşı mutluydu. Yanıma gelip beni kollarına aldı. "Kısa sürede bile nasıl bu kadar özlüyorum seni ben? Ne yaptın bana bilmiyorum"

Basketçi |                                              Yarı Texting/ TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin