71. Bölüm

36.4K 2.4K 1K
                                    

Keyifli okumalar🌸

___

"Sen unutmadın mı onu daha ya?" Kafasını iki yana sallarken "Cık"ladı.

Gözleri dudaklarıma düşerken nefesim hızlandı. Yüzü yaklaşırken fısıldadı." Sözünü tutmanda yardımcı olmamı ister misin? "

Kafamı salladım iki yana." Ben tutarım sözümü " Kaşlarını havaya kaldırıp öyle mi dercesine bana baktı. Kafamı ona yaklaştırdığımda memnuniyetle bekliyordu. Dudaklarımı yanağına değdirip geri çekilmemle kaşları çatıldı." Bu ne kızım? "

" Öperim dedim öptüm işte." Kalkmaya çalıştım. Ellerini başımın iki yanına koyup buna engel olurken söyledim. "Ya birisi görecek şimdi kalksana"

"Oyun oynadın demek." Kaşları çatık bir şekilde üstten bana bakarken omuz silktim. "Sadece sözümü tuttum ben."

"I- ıh.." Gözlerine bakarken aniden eğilip dudaklarımızı buluşturdu. Şaşkınlıktan dudaklarım aralanırken bunu fırsat bildi. Karşılık vermeme kalmadan geri çekildiğinde araya fazla mesafe bırakmadı.

Nefesi dudaklarıma çarparken üstümdeki şaşkınlığı atmıştım. Kısa bir öpücükle dudaklarımızı birleştiren ben olurken dudaklarının kıvrıldığını hissettim. Geri çekildiğimde yüzünde ufak bir tebessümle bana baktı. "Böyle sözünü tuttururlar güzelim"
~

Kardelen'den

Kayaktan vazgeçip yalnız kalmak için sol tarafa ilerledim. Karda bata çıka yürüyor ve her adımımda bastığım yerden ses çıkıyordu. İnsanlardan uzak alanda olduğumdan ses yankı yapıyordu.

Uzaktan gelen konuşma sesleriyle duraksadım. Sesin geldiği yöne doğru giderken Su ve Eren'i konuşurken gördüm. Yanlış olsa da ne konuştuklarını dinlemeye başladım. "Eren ben gerçekten özür dilerim. Sormadan etmeden attım öyle"

"Su... Anlamıyorsun galiba. Sorun ne atıp atmadığın değil. İnsanlar bizi sevgili sanıyor ve ortada böyle bir durum olmadığını söylemiyorsun."

"İnsanlar hep bir eşitler düşünüyor söylüyor Eren. Ben ne yapabilirim ki? Onları takarak ilerlersek ohooo"

"Takmamak diye bir şey yok Su. Yine söylüyorum. Ben kendime düşen açıklamayı yapıyorum senin de yapmanı istiyorum."

"Peki... Yani eğer sen istiyorsan yapmayacağım şey yok" Arkamı dönüp gidecekken adımın seslenilmesiyle durdum. "Kardelen?"

Eren'in şaşkın sesiyle birlikte kendime söylenip onlara döndüm. Su kaşlarını çatmış bakarken "Efendim" dedim.

"Ne yapıyorsun?" Su kollarını göğsünde bağlarken kaşlarını kaldırmış cevap ister gibi bana bakıyordu. Göz devirip Eren'e dönerken konuştum. "Yürüyordum öyle sizi görünce geri döneyim dedim"

"Öyle diyorsun?" Kafamı salladım. "Öyle diyorum"

"Takip ettim demiyor da" Su ağzının içinde mırıldanırken sinirle ona dönecektim ki Eren ona döndü. "Konuşmamızın işe yaradığını düşünüyorum Su. Umarım gerekeni yaparsın"

"Ben senin için yaparım da. Umarım sen de bazılarına gerekeni yaparsın" Yandan yandan bana bakıp gönderme yaptığında yüzümü buruşturdum. "He he Su. Yaparım ben dediğin gibi merak etme"

Eren'in kolunu sıvazlayıp yanımdan geçti. Giden Su ile bende arkamı dönüp gitmek için hareketlendim. "Nereye?"

"Otelin oraya. Başka nereye gidebilirim sanki?" Eren yanıma yürüyüp karşımda durdu. "Gitmen mi gerekiyor?"

Basketçi |                                              Yarı Texting/ TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin