Capitolul 23

3.9K 155 9
                                    

,,Sunt lucruri pe care le înveți numai pe timpul furtunii"

—Deci lasă-mă să înțeleg, îl întrerup la numai două secunde după ce a terminat ultima frază de zis. În spatele firmei de Avocatură pe care ai moștenit-o și o conduci, se ascunde Organizația tatălui tău...

—Care va fi a mea, mă privi serios luând o gură din paharul cu vin așezat pe noptiera de lângă pat.

—Va fi... când îi vei demonstra lui Christian că ești capabil să o conduci, dacă am înțeles bine.

—Exact! oftează posomorât.

Ori sunt grea de cap ori el e prea greu de înțeles. Tot ce mi-a povestit brunetul pare desprins dintr-un film de acțiune, în care regizorii sunt toți cei trei membrii ai familiei Adams... care ar fi fost patru dacă Lauren, sora mai mică a brunetului nu ar fi murit de supradoză.

Din câte mi-a povestit Marko – cu greu ce-i drept – sora lui s-a îndrăgostit de unul din fii dușmanului lor, care a profitat de naivitatea ei și a păcălit-o prefăcându-se îndrăgostit de aceasta. Christian, a încercat să se opună, obligându-și fata să nu se mai întâlnească cu acel băiat, punându-i astfel bodyguarzi oriunde mergea. Lauren, crezând că așa se răzbună pe părinții ei, a început să consume droguri până când acestea au costat-o viața. Nu știu în ce relații rămăsese Marko cu sora lui, însă când mi-a povestit asta, vocea bărbatului parcă se rupea în mii de silabe, reușind cu greu să termine o frază despre ea.

Trebuie să pun totul cap la cap în mintea mea până nu devine totul vraiște. 

Deci... Firma de Avocatură a familiei Adams a fost creată de Cristian ca și cadou soției sale imediat ce aceasta a ieșit de pe băncile Facultății de Drept. Inițial, motivul chiar a fost acela de a clădi împreună o firmă puternică și care să nu aibă altă concurență, dar în timp aceasta a devenit o bună ascunzătoare a afacerilor secrete pe care le practica Christian.
Pe parcursul relației, Anastasia, a aflat cam tot ce se putea despre iubitul ei care i-a devenit și soț mai apoi, alegând să rămână lângă el indiferent de consecințe.

Organizația pe care o conduce tatăl lui Marko este compusă din Mafia Californiană și cea Canadiană. Acesta le conduce de 20 de ani, ajungând la conducere lor după ce și-a demonstrat potențialul în fața fostului conducător, care și-a dorit tare mult ca după moartea sa, Christian Adams să îi ia locul.

—Uite, înțeleg dacă vrei să stai departe de toate lucrurile astea, interveni brunetul întrerupându-mi gândurile. Dar am simțit nevoia să îți povestesc totul pentru a nu te mai minți în continuare... așa cum am făcut când ți-am spus de cursă, zise frustrat trecându‐și o mână prin păr.

Mhm, mă bucur că gândește așa. Adică, să nu uităm că era să intervin în cearta a două mafii, a lor și a celor din Montana, care le-a restricționat un transport cu arme. Nu vreau să mă gândesc la ce era să particip, nu vreau nici măcar să știu ce s-ar fi întâmplat acolo în această seară. Totuși, sunt fericită că a ales să schimbe activitatea din seara asta, alegând în schimbul ei să mă prezinte părinților săi și să îmi povestească ce se întâmplă.

Mă bucur că m-a ales pe mine.

—Sunt fericită fiindcă ai ales să îmi spui adevărul și nu să mă minți în continuare, îi răspund cuprinzându-i mâna în a mea. Dar crede-mă, tot ce mi-ai spus în seara asta, pentru mine pare ireal.

MarkoUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum