Karanlık Lise Kitap Oluyor!

229K 6.7K 1.6K
                                    

KARANLIK LİSE KİTAP OLUYOR!
Epsilon Yayınevi ile dün sabah anlaşmamızı imzaladık :) Multimedia'da sözleşmeyi imzalarkenki  bir fotoğrafımız var!!

Sekiz ay önce Karanlık Lise'yi yazmaya başlarken aklımda bugünün geleceğine dair en ufak bir fikir bile yoktu. Sadece kendimi deneme amaçlı olarak yaratmaya başladığım bu dünya, bir anda GünDem dünyasına dönüştü ve ardından kapak tasarımları,tanıtım filmleri,hayran çalışmaları,parodi hesaplar takip etti bu gelişmeleri...

Önce 10 kişiydik okuyan,ben ve zorla bakmasını sağladığım okuldan arkadaşlarım :) Fakat kısa sürede 100 olduk... Bu bile sevinç çığlıkları atmama yetmişti.
1000,10.000,100.000 derken ilk tanıtım şu an yaklaşık 12 milyon! 
Her bölümü yakından takip eden, kendini yarattığım bu dünyada bulan,karakterlerimden herhangi birinin düşüncesindeki bir kelimeyle bile kendini özdeşleştirmiş olanlara, kısaca bütün Gölge'lerime çok teşekkür ediyorum. Gölge Ailesi benim dün bu imzayı atmamı sağladı. Karanlık Lise'nin gerçek bir kitap haline gelmesine yönelik talepleriniz,harika mesajlarınız ve her bölümün her cümlesine yaptığınız harika yorumlar için teşekkürler!

Eğer sizler olmasaydınız belki de daha ilk kitabı bitirmeden bırakacaktım... Belki Demir hiçbir zaman sevmenin aslında zayıflık olmadığını,insanı güçlendirdiğini öğrenemeyecekti... (Uppps! Spoiler! :D)

İlk kitabı Wattpad'den kaldırdım. Yayın tarihi henüz kesin olarak belli değil fakat sömestr tatilinde veya ona yakın bir tarihte basılması hedefleniyor. Kesin tarih ve gelişmeler için hem Facebook Karanlık Lise sayfamızda hem Twitter'da ( @alyaoztanyel ) hem de burada takipte kalın!

Epsilon Yayınevi'ne bu yolda benimle yürüyeceği için teşekkür ediyorum.

İlk kitabı Wattpad'den kaldırdım. İkinci kitap ile bir süre daha devam edeceğiz fakat ilk kitabın ortasında kalıp da devam etmek isteyenler; lütfen ikinci kitap burada duruyor diye hemen geçmeyin. KL1 ve KL2'deki olaylar birbiriyle bağlantılı ve bir nevi devamı şeklinde ilerliyor. Kurgunun karışmaması için kitabın çıkmasını bekleyebilir ve o şekilde ilk kitabı okumayı tamamlayabilirsiniz. Tabi bu benim şahsi önerim :)

(Biliyorum hepiniz ben bunu paylaşınca yeni bölüm geldi sandınız fakat sevincimi bir an önce sizlerle paylaşmam gerekiyordu :) KL2-yeni bölümü en kısa zamanda yazıp yayımlayacağım.)

Umarım bu haber size benim yılbaşı hediyem olmuştur :) Mutlu Yıllar Gölge Ailesi!

Karanlık Lise 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin