Deel 1. Hoofdstuk 12

468 31 0
                                    

*P.O.V. Juul*

Ik word gapend wakker en rek me uit. Ik zie dat isabella nog slaapt en ik sta op. Ik voel een buikpijn opkomen en loop zuchtend naar de badkamer om me op te frissen. Meestal voel ik me dan beter.

Ik trek een setje kleding aaan dat makkelijk zit en laat me gezicht make up loos. Ik ga zuchtend in bed liggen en sluit mijn ogen tegen de pijn. Ik voel het bed een beetje indeuken en kijk op. Ik zie dat isabella me aankijkt en ik geef haar een kusje. Op het moment dat ik iets wil zeggen klopt er iemand op de deur en ik roep "binnen". Luke komt binnen gelopen met een glimlach maar die vervalt als hij me in bed ziet liggen. Hij komt bezorgd naar me toe gelopen en komt bij me zitten.

"Wat is er babe?" Vraagt hij bezorgd. "Gewoon wat buikpijn. Niks aan de hand" zeg ik om hem gerust te stellen. Het werkt een beetje. "Weetje jij blijft vandaag in bed en ik blijf bij je dan gaat isabella gewoon naar de andere" zegt hij standvastig. Ik schud mijn hoofd. Ik wil niet dat zijn dag verpest is door mij. "Nee" zijn gezicht betrekt. O god no. Ik wil hem niet beledigen. "Nee het is niet dat ik niet wil dat je niet bij mij bent, maar ik wil dat je een leuke dag hebt en dat kan niet als je bij mij in bed ligt" hij krijgt blosjes op zijn wangen en gigantische glimlach. "Dat is lief, dat je aan mij denkt maar nu moet je aan jezelf denken." Ik knik en stem dan toch maar in.

▲▼▶◀▲▼▶◀▲▼▶◀▲▼▶◀▲▼▶◀▲▼▶◀▲▼▶◀▲▼▶◀

Ik lig in bed met luke naast mij. Nou naast mij eerder lig ik op mijn zij en ligt luke naast mij op ook zijn zij. Hij heeft zijn armen strak om me heen geslagen en dicht tegen me aangetrokken. Foto hierboven hoe ze liggen. Isabella is bij de andere jongens. Ze vonden het niet erg om iets met isabella te doen.

Ik krimp in elkaar als ik een hevige pijn voel ik mijn buik en kreun even. Ik voel hoe luke een arm naar beneden laat gaan en zacht over de plek rondjes draait. Ik voel hoe de pijn langzaam weg gaat en ontspan weer. Ik word rustig van de ritmise rondjes en wil niet dat hij stopt. Hij wil zijn arm weer omhoog laten gaan als ik mijn hoofd schud. "Nii ophouden" mompel ik. Hij grinnikt zacht en gaat weer door. Hij tilt zijn hoofd een beetje op en drukt onhandig een kus op mijn wang. Ik begin te lachen en hij doet mee.

Ik draai me om in zijn armen en kijk hem aan. Ik zie nu hoe dicht bij we wel niet zijn en glimlach. Ik voel zijn warme adem op mijn lippen en ik kijk even naar zijn perfect gevormde lippen waar een sexy piercing in zit. Ik kijk weer omhoog en zie dat hij naar mijn lippen kijkt. Ik bijt op mijn lip en zie hem over zijn lippen likken. Daarna kijkt hij mij aan met verlangen in zijn ogen voor mij en kijkt weer naar mijn lippen. "Je mag me best zoenen hoor" giechel ik.

Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij drukt zijn lippen meteen op die van mij en neemt de leiding. Ik laat mijn hand over zijn wang aaien en laat hem daarna liggen. Onze lippen gaan rustig over elkaar heen en na een tijdje opent hij zijn mond om mijn lip te likken voor toestemming die ik hem maar al te graag geef. Hij gaat mijn mond binnen en verkent mijn mond een beetje. Hij vind mijn tong en ze draaien rondjes om elkaar heen. Ik krijg kippenvel over mijn hele lichaam door wat ik van hem krijg. Mijn hand valt van zijn wang af als hij iets omhoog komt en boven me gaat hangen. Ik was inmiddels al op mijn rug beland en leg mijn handen in zijn nek. Hij gaat helemaal boven me hangen met zijn benen aan een kant van mijn heupen. Hij heeft zijn handen naast mijn hoofd voor steun en laat mijn lippen los.

Hij kijkt me aan in mijn ogen voordat hij weer naar beneden buigt. Hij kust mijn mond hoek en gaat steeds meer naar beneden. Hij kust mijn nek en gaat naar mijn sleutel been. Ik leg mijn hoofd naar achter als hij op een bepaald plekje kust en krijg kippenvel. Hij begint zacht te zuigen en er komt een kleine zachte kreun uit mijn mond. Ik weet nu al dat er een zuigzoen zit. Hij komt weer omhoog nadat hij er nog even in heeft gebeten en het heeft gelikt en kijkt me met een grijns aan. "Staat je goed" zegt hij nog steeds grijnzend. "Shut up" grinnik ik.

Hij glimlacht en drukt zijn lippen weer op die van mij. Hij haalt ze er na een tijdje weer af en komt naast me liggen. Hij slaat zijn armen weer om me heen en we liggen weer hetzelfde als eerst. Ik voel me langzaam weg zakken en val langzaam in slaap in luke zijn armen.

○•●○•●•○●•○●•○●•○●•○●•○●•○●•○●

Als ik wakker word zie ik dat luke tegen me aan ligt te slapen. Zijn mond staat een beetje open en er komt zacht gesnurk uit. Ik giechel. Hij ziet er zo schattig uit. Ik til mijn hand op en streel over zijn wang. Na een tijdje word hij langzaam wakker en opent hij zijn mooie blauwe ogen. Hij kijkt recht in de mijne en ik druk een kus op zijn lippen.

Hij glimlacht tegen mijn lippen en ik trek terug. "Hoe gaat het met je?" Vraagt hij met een sexy stem waar ik kippenvel van krijg. "Goed. Ik voel er eigenlijk niks meer van" gljmlach ik. Hij knikt tevreden en gaat wat rechter zitten. Hij trekt me op zijn schoot en ik speel met zijn hand. Wanneer gaat hij eigenlijk weer weg? "Luke?" Hij maakt een hmm geluidje. "Wanneer moet je eigemlijk weer op tour met one direction?" Ik voel zijn armen om me heen vertrakken en hij legt zijn hoofd in mijn nek. "Zullen we het daar nu niet over hebben?" Ik zucht en schud mijn hoofd. Ik wil het weten. "Nee ik wil weten wanneer ik je weer moet missen" zeg ik eigenwijs. Hij zucht en haalt zijn hoofd uit mijn nek. "Oke dan. Over twee weken" zegt hij droevig. Ik voel tranen opkomen. "Voor hoelang?" Hij trekt me meer tegen hem aan. "2 maanden" zucht hij. De tranen die ik eerst tegen kon houden stromen nu over mijn wangen en ik begin te snikken. "Luke ik kan je niet missen" snotter ik. Hij knikt. "Ik jou ook niet. We vinden wel een oplossing oke?" Ik knik zuchtend en leg mijn voorhoofd tegen dat van hem. "Ik hou van je" zegt hij zacht terwijl hij mijn tranen weg veegt. Ik glimlach en druk mijn lippen op die van hem. "Ik ook van jou" zeg ik als ik terug getrokken heb. Maar die ene vraag blijft in mijn hoofd rondspoken.

Hoe gaan we het oplossen?

♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

Hiiiii i know kort. En het spijt me dat het zo lang duurde! Willen jullie please reageren wat een leuke shipnaam is voor juul en luke? X

Vote?♥

Comment? ♥

Follow?♥

Isabelle Hemmings Deel 1&2Where stories live. Discover now