•Final•

1.3K 120 71
                                    

༄༄༄

Yazar'dan;

•Nisan, 2024•

"GELİYOR JİMİN, GELİYOR!"

Jennie'nin bağırışıyla beraber iyice telaşlanan Jimin'in eli ayağı birbirine dolanmış ve şaşkın bir ördek misali etrafına bakınmaya başlamıştı. Ne yapacağını bilemez bir haldeyken, ne dediğinin de pek farkında değildi aslında.

"GELMESİN JENNİE, GELMESİN!"

"JİMİN SAÇMALAMA!"

Zaten karnı burnunda olan Jennie, Jimin'e sinirle bağırırken; Jimin ise, sakin olmaya çalışıyordu fakat bu konuda pek de başarılı olduğu söylenemezdi.

Jennie'nin bağışları hastanenin tüm koridorlarını inletirken bu sırada yanlarına kadın doğum uzmanı olan erkek bir doktor gelmiş ve önce Jennie'ye ardından da Jimin'e doğru bakmıştı.

"Doğum başlamak üzere, sizi şöyle alalım efendim. Sakin olmaya çalışın lütfen. Eşiniz de bebeğiniz de sağ sağlim gelecekler yanınıza."

Doktorun Jimin'e karşı dedikleriyle beraber her ne kadar zor olsa da Jimin kafasını aşağı yukarı sallamış ve gözlerini, elini sıkıca tutan Jennie'ye yani biricik eşine doğru çevirmişti.

"Buradayım güzelim, her şey çok iyi olacak tamam mı? Korkma sakın..."

Jimin, Jennie'nin terlemiş saçlarını hafifçe okşamış ve ardından da canı yandığı için olsa gerek dolu dolu olan gözlerine bakmıştı. Jennie'nin canının yanması ise, Jimin'in canını yakmaya yetmişti de artmıştı bile.

"Bir şey olmayacak değil mi?" Jennie'nin dudakları titreyerek sorduğu soru üzerine Jimin'in de hafifçe gözleri dolmuştu. "Hayır bir tanem, hiçbir şey olmayacak."

Birkaç saniyenin ardından doktor artık gitmeleri gerektiğini söyleyerek Jennie'yi Jimin'den ayırmıştı. Jimin ise büyük bir korku ve heyecanla beraber bir oraya bir buraya adımlamaya başlamıştı.

Doğuma aslında daha 2 ay gibi bir süre vardı fakat Jimin'de Jennie'de erken doğum olabileceğini düşünmemişlerdi, o yüzden şu anda oldukça tedirginlerdi.

Ayrıca bu bebeği yapabilmek için de oldukça uğraşmışlar ve en sonunda da tüp bebek yöntemine başvurmuşlardı. O yüzden şimdi de kötü bir şeyler olacak diye fazlasıyla korkuyorlardı, haklı olarak.

Jungkook ve Rosé'nin evliliklerinden birkaç ay sonra Jimin ve Jennie'de evlenme kararı almış ve hatta Taehyung ve Lisa ile beraber dillere destan bir çifte düğün yapmışlardı.

Taehyung ve Lisa, henüz bir çocuk yapmaya hazır olmadıklarını söylerlerken; Namjoon ve Jisoo ise, futbol takımı kurmaya niyetlenmiş olmalılar ki; geçen bu dört yılın içerisinde üç tane çocuk -en büyük olan erkek çocuktu ve 3 yaşlarındaydı, diğerleri ise ikiz kız çocuklarıydı ve 1,5 yaşlarındalardı- yapmışlardı.

Jungkook ve Rosé'nin, dünya tatlısı bir erkek çocukları -şu anda 2 yaşlarındaydı- olurken; Jimin ve Jennie ise, bir çocuk sahibi olabilmek için uzunca bir süre uğraşmışlardı ve sonunda da Jennie hamile kalmıştı.

Tailed StarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin