14

1K 43 7
                                    

Slyšela jse jak někdo šeptá ,,Honey, Honey" uvědomila jsem si, že je to Martin. Probrala jsem se a otevřela jsem oči. ,,Jsme doma" usmál se Marťa. Kývla jsem, už jsme byli před mým domem. Odemkla jsem a kluci pozvala dál. Vešla jsem k sobě. Jenže to tam bylo úplně jiné.

Vymalováno, nový nábytek a celkově to bylo nádherné ,,Oh to musela teta stihnout, když jsem byla v nemocnici" usmívala jsem se. Vybalila jsem si věci a s klukama jsme seděli. ,,Hele, jen si pak zajedeme pro nějaký vě i na spaní" řekl Marek. ,,Jo jasně" kývla jsem.

Marek a Dejan bydleli taky v Telnici, jen ne s klukama ale samy dva spolu. ,,Kluci?" koukla jsem na ně ,,Copak?" koukl se na mě Dejan. ,,To jsem tak hnusná? Nebo je se mnou něco zle, že můj život je v totálních hovnech" povzdychla jsem si. ,,Jestli tim narážíš na Petra, tak tě ujišťuju, že takovej nikdy nebyl. Není jeden z těc co si s holkou užijou a pak jí nechaj" zakroutil hlavou Calin.

Složila jsem si ruce do dlaní, zase jsem měla nutkání se rozbrečet. Co to se mnou kurva je! Vždyť jsem nikdy taková citlivka nebyla. ,,Honeeey, buď v pohodě. Uvidíš, že se omluví. Třeba budete zase v pohodě" povzbuzuval Marťa. ,,Já nevím, nevím jak se k němu teď chovat" řekla jsem a koukla se po klukách.

,,Jak to cítíš?" ozval se David. ,,Upřímně? Kluci já ho miluju, vím že jste asi zrovna ode mě tuhle větu nečekali, ale je to tak." koukla jsem. Martin na mě udiveně koukal. ,,Tohle bych od tebe fakt nečekal" řekl upřímně. ,,Hele. Když ho miluješ, není co řešit." řekl David.

Opět jsem si povzdychla ,,Ale on mě ne." řekla jsem. ,,Ale jo, já to na něm poznal" řekl Calin. ,,Kdyby mě miloval, neprcá mojí kamarádku! Ahh jak mi to zrovna Andrea mohla udělat" při vzpomínce na to, jsem rudla vzteky. ,,Když jsme u toho.. Dobře si tu couru rozmrdala" zasmál se Marek.

Musela jsem se pousmát. ,,Chce to někdo vidět?" vytáhl Dejan telefon. ,,Tys to točil?" koukla jsem na něj. ,,Jo, protože jsem věděl, že tě to rozveselí" usmál se. Kývla jsem a on to spustil. Bylo tam i to jak jsem dala Martinovi facku. ,,Ale měla páru" zasmál se Martin.

Koukla jsem se na něj pohledem "Proomiiiň" a usmála jsem se. Jak jsme to dokoukali, shodli jsme se, že si kluci pojedou pro věci a já s nimi. Nasedli jsme do auta. Já, Calin, Marťa a David do jednoho a Marek s Dejanem jeli dalším k sobě domů.

Dojeli jsme tam a já zůstala v autě čekat. Najednou se ke mně blížila osoba ve světle zelené mikině a rukou za zády. Tuhle mikinu už jsem kurva někde viděla, jen si nemůžu vzpomenout kde. Tak počkat, už to mám, vždyť to je Petr! Oh kurva. Teď s ním rozhodně mluvit nechci.

Nejsem na to připravná. Nejradši bych ho rozčtvrtila na kousky a hodila někam do píče, jenže to nejde, na to ho mám moc ráda. Blížil sepořád blí6 a blíž a na mě padala nervozita jak nevim co. Ale proč, vždyť je to jen člověk?! Už byl u mě, otevřel moje dveře.

Polkla jsem a koukla se na něj. Oči měl nějak zarudlé a koukal se přímo na mě. Vytáhl ruku a podával mi nádherou kytici.

Halooo máme tady další díl. Miluju vás💛

~Jenny❤️

Čistě kamarádsky! |Stein27| //DOKONČENO//जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें