yedi

82 25 52
                                    

Junnie, grubun en büyüğü olarak grup arkadaşları için endişeleniyordu. Özellikle de Suji. Odayı terk ettiğinden beri gelmemişti yurda ve saat 1'e yaklaşırken, Junnie uyumak yerine elinde yeni yaptığı sıcak çay ile salonda bekliyordu. Suji her an gelebilirdi ve Junnie onun gelişini görmek istiyordu, orada olduğunu bilmesini istiyordu.

Junnie sıcak salonda otururken, Suji gece gelmesiyle soğumuş olan sokak arasında nefesini tutmuş bekliyordu. Öfkesine hakim olamamış, çok yanlış şeyler yapmıştı. Polislerin sesi yakınlaşırken, daha da saklandı çöpün arkasına. Pişmanlık kalbini sararken daha da saklandı çöpün arkasına. Hata yapmıştı, büyük bir hata.

"Buraya kaçtığına emin misin?"

"Değilim, buraya doğru koşan birini gördüm diyen o yaşlı bunaktı. Yanlış yerde zaman kaybediyoruz."

Adım sesleri uzaklaşırken, Suji tuttuğu nefesini verdi. Tüm sesler kesilip tek başına kalana kadar hareket etmedi, sonra da sıktığı vücudunu bıraktı. Derin derin nefesler alıp sakinlemeyi denedi ama titreyen elini durduramıyordu. Adrenalin tüm vücudunu sarmıştı, bir kilometreyi aralıksız koşacak kadar enerjik ama adım atamayacak kadar yorgun hissediyordu. Kirli olmasını umursamadan bir süre daha oturdu arka sokakta, biraz olsun rahatlayana kadar.

Ayağa kalkacak kadar gücü kendinde bulduğunda Suji ayağa kalktı ve bildiği ara yollardan yurda ilerlemeye başladı. Bu halde magazine yakalanmak, istediği son şeydi. Attığı her adım daha da streslenmesine sebep oluyor, nefesi de adımları gibi hızlanıyordu. Çok uzun süre geçmeden koşmaya başlamıştı, aynı polislerden kaçarken ki gibi.

Uzun bir yolun ardından yurda ulaştığında, anahtarının yanında olmadığı aklına geldi. İçinden küfürler ederken, bir üyenin duyması ve olduğu dağınık hali fark etmemesi umuduyla kapıyı çaldı. Bu sesi duymayı bekleyen Junnie hızlıca kapıyı açarken, Suji'nin kanla kırmızı olmuş tişörtünü görmesiyle elindeki bardağı düşürdü. Suji bunu umursamadan sımsıkı sarıldı büyük olana.

"Hyung, ben çok büyük bir hata yaptım."

Yeni Seçim: Yapılan seçim, hikâyenin ilerleyişinde değişikliklere sebep olacaktır. Bu seçimi Junnie adına yapacaksınız.

Mina'yı ara ve olanları anlat

Kimseye haber verme

kanıt | orendaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora